Chakra ca instrument de vindecare

Noi functionam in virtutea unei anumite gradatii a vibratiei energetice, iar aceasta gradatie este determinata de centrii energetici din corp. Centrii vibrationali energetici din corp se numesc chakre.

Chakre sunt puncte de integrare a esentelor noastre fizice, emotionale, mentale si spirituale situate de-a lungul coloanei vertebrale. Sunt 7 chakre majore si mai multe chakre minore (in total avem 360 de chakre). Ele sunt esentiale pentru functionarea corpului, deseori starea de boala debuteaza la nivelul lor, inainte de a se manifesta in corpul fizic.

Devenind constienti de centrii nostri energetici, putem sa-i utilizam ca instrumente excelente pentru imbunatatirea starii de bine din punct de vedere fizic, emotional, mental si spiritual.

Te invit alaturi de mine, de-a lungul a 7 ateliere sa patrundem tainele fiecarei chakre majore; iar in cel de-al 8-lea sa invatam sa maiestrim flacara violet pentru echilibrarea intregului sistem energetic:

 • cu ajutorul unui simplu  test identificam starea de sanatate a chakrei  (aceasta poate functiona la parametrii optimi sau poate fi in deficit energetic din cauza unui blocaj sau a unei pierderi de energie) ;
 • facem cunostinta cu organele care sunt influentate de energia centrului vibrational si afectiunile manifestate la nivelul lui ;
 • dupa simptomele  fizice, invatam sa recunoastem starea de echilibru energetic a  chakrei;
 • invatam cum sa echilibram centrii energetici folosindu-ne de cele cinci simturi : vazul (prin intermediul culorilor), mirosul (folosind uleiuri volatile),  gustul (prin intermediul alimentatiei), auzul (prin intonarea sunetului la care vibreza fiecare chakra)  si simtul tactil (prin conectarea la cristalele corespunzatoare vibratiei centrului respectiv,  fiecare participant/a primind cadou unul dintre acestea) ;
 • ne imprietenim cu arhanghelii care ne  ajuta sa  ne vindecam chakrele si prin meditatii ghidate primite prin channeling de la Sinele meu Divin ne conectam cu energia lor pentru a realiza acest lucru ;
 • in ultimul modul, dupa calatoria de-a lungul cele sapte chakre, invatam despre flacara violet si  cum folosim acest minunat instrument pentru curatarea, energizarea si echilibrarea intregului nostru sistem energetic.

Sambata, 14 Aprilie, intre orele 10:00 si 14:00 se va desfasura primul atelier despre chakra radacina si arhanghelul Mihail. Toate celelalte se succed la interval de o saptamana, intre aceleasi ore, astfel:

 1. Chakra radacina  si arhanghelul Mihail  – 14 Aprilie;
 1. Chakra sacrala si arhanghelul Metatron  – 21 Aprilie;
 2. Chakra plexului solar si arhanghelul Uriel – 28 Aprilie;
 3. Chakra inimii si arhanghelul Rafael – 5 Mai;
 4. Chakra gatului si arhanghelul Gabriel – 12 Mai;
 5. Chakra celui de al treilea ochi si arhanghelul Zadkiel – 19 Mai;
 6. Chakra coroana si arhanghelul Raziel – 26 Mai;
 7. Vindecare chakrelor cu ajutorul flacarei violet- 2 Iunie.

Poti alege sa participi la un singur atelier, doar la unele dintre ele sau la toate.

Investitia ta este de 120 lei/atelier.

Oferte pentru pachete de ateliere:

 • 10% reducere la achitarea pachetului de ateliere de lucru cu chakrele inferioare (atelierele 1,2,3) – contributia ta fiind de 324 lei (de la 360 lei);
 • 15% reducere la achitarea pachetului de ateliere de lucru cu chakrele superioare (atelierele 4,5,6,7) – contributia ta fiind de 408 lei, (de  la 480 lei );
 • La achitarea integrala a celor 7 ateliere de lucru cu chakrele majore, beneficiati de participarea gratuita la atelierul de vindecare a chakrelor (atelierul 8).

Te astept cu bucurie sa te inscrii la nr. de telefon : 0743.022.191 sau la adresa  de email  :  militarucristinaanamaria@yahoo.ro .

Rezervarea locului la fiecare modul este valabila doar cu plata in avans a sumei de 60  lei sau integral pentru ofertele de pachete  in contul Asociatiei Centrum Lumen RO64RNCB0304152620860001. Modulele se vor desfasura la People Develop Center din Str. Dezrobirii nr 46, in zona Cartierului Militari, in apropierea statiei de metrou Gorjului. Detaliile exacte vor fi comunicate celor inscrisi.

Facilitator Cristina Ana Maria Militaru
*Practicant al Terapiei cu ingeri
*Practicant al Terapiei cu zane certificat de catre Doreen Virtue
*Maestru Karuna Reiki certificat de catre The International Center for Reiki Training
*Maestru Money Reiki
* Preot in Ordinul lui Melchizedek
* Preot in Ordinul Sacru a lui Isus.

Vino cu inima deschisa sa iti descoperi puterea de vindecare prin chakre !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *