De cate ori v-ati pus intrebarea: De ce suntem aici, ce am venit sa realizam , ce lasam in urma noastra?

Fiecare din noi avem un rol in aceasta viata, iar ceea ce alegem sa facem ne defineste ca INDIVIZI. Insa cum o facem ne defineste ca OAMENI. Fiecare isi aduce contibutia la propria dezvoltare cat si la dezvoltarea celorlalti acolo unde este si ce face. De la bucatar, la manager, fiecare isi are rolul lui, fiecare ajuta in felul lui si prin propria intelegere. Iesim din medie atunci cand punem suflet, cand ne asumam ceea ce facem. Ajutandu-i pe ceilalti ne ajutam pe noi insine, sa ne dezvoltam si sa evoluam. Suntem acum si aici pentru a ne invata propriile lectii si de a-i ajuta si pe altii sa si le invete pe ale lor. Cu cat ne deschidem mai mult si lasam scanteia noastra interioara sa lumineze, cu atat devenim mai constienti de menirea noastra, de ce si cum avem de realizat; iar alegerile pe care le facem pe acest drum ne apartin intrutotul.

Suntem particule intr-un imens univers. Si cu toate acestea, intreg universul ne sta la picioare. Decizia ne apartine daca ne folosim de aceste resurse sau calcam pe ele. Toate ne sunt la indemana. Universul ne este pus pe de-a intregul la dispozitie, oferindu-ne toate mijloacele de a crea durabil pentru noi si pentru ceilalti din jurul nostru, fiind singurii responsabili pentru toate acestea. Sta in propria noastra putere  sa iesim din tiparele de actiune care nu ne mai satisfac in oricare din domeniile vietii si sa alegem sa ne bucuram de experienta trairilor situatiilor pe care noi le creem pe marea scena vietii. Depinde de fiecare din noi ce rol alegem in acest joc al vietii ncercand diverse stari omenesti, invatand din trecut si bucurandu-ne de ce ne putem oferi in viitor.

V-ati intrebat adesea de ce anumite lucruri vi se intampla in mod repetat? De ce aceeasi situatie revine in viata voastra in mod ciclic, sub o forma sau alta? Ganditi-va ce aveti de invatat din ea pentru a trece mai departe, la urmatoare etapa a vietii. Evolutia umana a insemnat invatare. Invatam de cand ne nastem si pana cand EUL nostru isi insuseste lectiile pe care le are de invatat.

Inca de la Adam si Eva sau de la Homo Erectus, omenirea a evoluat continuu de-a lungul timpului. Prin invatare si experimentare. Invatam de cand ne nastem: fie cum sa oferim corpului cele de trebuinta si sa-i ascultam nevoile, fie cum sa reusim in societate si sa ne adaptam la cerintele acesteia. Mintea umana inca de la nastere este ca o coala alba de hartie pe care ne apucam sa ne inscriem lectiile de viata, ca un calculator nou in care instalam tot soiul de programe.  Multe din ele ne sunt de folos in viata, sa atingem nivelul dorit fie de noi fie de altii; parinti, bunici, invatatori, profesori; pana hotaram sa discernem ceea ce sa introducem si sa scriem in mintea constienta. Decidem ce ne e de folos si ce nu, insa toate aceste programe se imprima si in mintea subconstienta. De foarte multe ori, incercand sa ne rulam programele dorite suntem blocati de acele convingeri si programe ascunse din mintea subconstienta.

Daca cu mintea constienta ne este destul de usor sa lucram si sa-i impunem sa ruleze doar anumite programe ce ne sunt favorabile si de ajutor, accesul la mintea subconstienta se face cu tehnici si instrumente speciale. Exista multe tehnici ce ne ofera posibilitatea sa inscriem in mod constient afirmatii si programe pozitive. Ce facem insa cu cele negative? Cum ne debarasam de ele? Aici ne este de folos Thetahealing. Cu ajutorul acestei tehnici se pot identifica, schimba si inlocui programele si convingerile negative cu cele pozitive. Se spune ca “daca nu ai un batran, sa-ti cumperi”; in acest caz daca nu ai la indemana un Thetahealer certificat, atunci cauta unul.

Autor – George Florin Militaru

Consilier Dezvoltare Personala

Terapeut ThetaHealing®, Hipnoterapie

si Regresii in Vieti Anterioare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *