Citiri angelice sau citiri cu carduri oracol

Cuvantul inger inseamna “Mesagerul lui Dumnezeu“. Ei sunt o punte de legatura intre cer si pamant, sunt postasii ceresti care poarta mesajele de la Dumnezeu / Creator catre noi, ajutandu-ne sa-l auzim, sa-l simtim, sa-l vedem si sa-l intelegem.

Ingerii sunt mereu alaturi de noi si ne ghideaza pasii pe drumul vietii atunci cand le-o cerem.

Daca ai de luat o decizie si nu te poti hotara ce alegere sa faci; daca ai intrebari / situatii care te framanta si carora nu le gasesti raspuns  / solutii, daca  simti ca vrei sa schimbi ceva in viata  ta si nu stii cum, daca ai o problema de sanatate si nu stii cum sa o remediezi, daca vrei sa stii care este misiunea ta personala, daca iti doresti mai multa abundenta in viata ta, daca vrei sa iti gasesti partenerul/patenera potrivit/a, daca vrei sa iti imbunatatesti relatia cu  partenerul/patenera sau poate pur si simplu vrei sa stii ce mesaj vor sa iti transmita ingerii, atunci vino cu inima deschisa sa primesti ghidarea lor prin intermediul cartilor oracol.

Cartile oracol cu ingeri nu sunt carti de ghicit, nu se citeste viitorul cu ele, ci sunt un instrument stravechi de divinatie, ce ne permite sa luam legatura  directa cu mesagerii lui Dumnezeu, aducandu -ne calauzirea divina si plina de iubire a Creatorului. Mai precis, cu ajutorul lor vom sti care sunt pasii necesari  pentru rezolvarea situatiei in care ne aflam; insa este in totalitate responsabilitatea noastra daca vom actiona sau nu conform ghidarii primite, pentru ca ingerii ne respecta liberul arbitru. Acest sistem de divinatie functioneaza conform Legii Atractiei, raspunsul (cartile care sunt extrase ca urmare a intrebarii puse) avand aceeasi vibratie ca si intrebarea pusa.  Nimic nu este intamplator. Toate cartile oracol au mesaje pozitive, pline de iubire si inaltatoare.

Cum se desfasoara o sesiune de citire angelica cu ajutorul cartilor oracol?

Citirea cu ajutorul cartilor oracol se realizeaza prin conectarea mea,  care fac citirea, la energia plina de iubire a  lui Dumnezeu, a fiintelor angelice si la energia ta, cel /cea care ai solicitat ajutorul ingerilor. Fiecare carte din pachet are un mesaj scris si o imagine. Pe langa acestea, in cadrul citirii, ingerii lui Dumnezeu iti transmit, prin intermediul meu, mesajele cele mai potrivite in acel moment pentru tine. Ingerii intotdeauna aduc cele mai benefice mesaje la momentul respectiv si pentru care tu esti pregatit/a. Mesajele pe care le vei primi sunt deja cunoscute de catre sufletul tau. Ele iti aduc confirmarea sau infirmarea a ceea ce tu deja stiai, in adancul tau. Mesajele imi sunt transmise intuitiv, prin channeling.

In functie de natura intrebarii si ghidarea primita se alege setul de carti oracol.

Etalarea cea mai des folosita este de cea de trei carti:

  • prima reprezinta situatia despre care ai intrebat sau prezentul,
  • cea de-a doua ne vorbeste despre ce trebuie tu sa stii, sa faci sau sa lucrezi acum sau calauzirea,
  • a treia si ultima este viitorul apropiat, rezultatul obtinut daca alegi sa urmezi calauzirea divina.

Sedinta dureaza intre 45 si 60 de minute.

Cristina Ana-Maria Militaru

Practician Terapia cu Ingeri

Va astept cu drag sa va programati!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *