Cum am invatat sa raman in echilibru ?

Sunt o steluta curcubeu, adica o steluta a carei vibratie si lumina are culorile curcubeului.

Dar nu am fost asa de la inceput, sa va povestesc…

La inceput am fost o steluta alba printre alte miliarde de stelute albe, rosiii, verzi, galbene, portocalii, turcoaz, maro, gri si  curcubeu. Stiam ca toate suntem la fel, fiind create de acelasi Tata Stelar si Mama Stelara; dar atunci de ce avem  vibratii si lumina diferita ? De ce stelutele curcubeu sunt atat de frumoase si  in functie de lumina si  iubirea pe care le emana sunt inconjurate de alte stelute monocolore ?

Ceva din mine ma atragea catre ele, dar frica ca nu merit sa stau in preajma lor ma tinea pe loc.

Pana la urma, am inceput sa intreb in dreapta si in stanga, sa caut  sa aflu ce este lumina curcubeu si cum pot sa ajumg si eu o steluta curcubeu .Asa a inceput drumul meu catre lumina si vibratia curcubeu.

Pasii mi-au fost indreptati catre Scoala Intelepciunii Stelare. Aici am invatat  despre cine suntem si despre Tatal Stelar si  Mama Stelara, ca fiecare culoare reprezinta stadiul evolutiei noastre si lectiile pe care le avem de invatat, lumina curcubeu fiind cea spre care tind toate stelutele. Asa am invatat depre iubire si lumina, despre iertare si compasiune, despre acceptare si lipsa judecatii, despre a oferi din prea plinul tau, fara a conditiona, stiind ca vei primi inapoi inmiit ceea ce ai daruit, despre legile stelare care ne guverneaza, despre forta gandului si a cuvantului, despre misiunea mea stelara.

Mi-au trebuit ani pana am invatat si inteles toate astea…dar iata-ma sunt o steluta curcubeu…insa nu stiam ca de fapt adevarata munca de abia acum incepe.

La absolvirea Scolii Intelepciunii Stelare, Batranul Cel Intelept ne-a vorbit asa:

“ Sunteti lumina si iubire, impartasiti-o celor ca voi. Sunteti pregatite si aveti tot ce va trebuie pentru a aprinde lumina curcubeu in celelalte stelute.  Sa nu uitati, ca nu sunteti singure, suntem la un gand distanta si fiecare dintre voi are echipa ei de ghizi stelari si sinele stelar ca sa o ajute. Un singur sfat va mai dau inainte  de-a pleca: orice ar fi ramaneti in echilibru ! “

Atunci nu am inteles ce vrea sa spuna cu acest echilibru. Timpul a trecut, si am uitat cu totul  de asta.

Incet, incet cu pasi timizi si apoi din ce in ce mai siguri am inceput sa impartasesc despre vibratia luminii curcubeu, despre ce este ea, despre  iubire si lumina, iertare si compasiune, despre acceptare si lipsa judecatii, despre legile stelare care ne guverneaza, despre echilibru, pace si armonie, despre tot ceea ce primisem de la Scoala Intelepciunii Stelare.

Saptamana trecuta mi-am amintit de una dintre lectii, in care Batranul Cel Intelept ne-a avertizat sa fim atente la stelutele gri. Ele sunt foarte incapatanate si fac orice sa fie curcubeu, inclusiv pot mima aceaste culori in lumina lor, in prezenta altora, doar pentru a  fi admirate – si asta doar pentru ca nu au primit iubire din partea parintilor si acum vor sa o obtina prin orice modalitate. Dar au un dar, un mare dar ,sunt profesorii nostrii cei mai buni, ne invata lectiile luminii curcubeu. Am inteles ca este un mesaj pentru mine si am inceput sa privesc cu atentie catre stelutele care ma inconjoara.

Asa am observat o steluta gri in razele luminii mele … de fapt ea era de mai multe luni in prezenta mea, impartasind din invataturile vibratiei lumini curcubeu celorlate stelute mimand culorile lumini curcubeu…. insa acum a sosit timpul  pentru fiecare dintre noi sa ne invatam lectiile.

M-am oprit in loc si m-am intrebat de ce? Dezamagirea m-a cuprins, culorile razelor curcubeu paleau, iar stralucirea lor se diminua. Atunci mi-am amintit despre echilibru, despre a ramane in echilibru orice ar fi! M-am concentrat pe iubire si am ramas in echilibrul in ea! Asa am putut sa inteleg ca steluta gri m-a invatat lectia acceptarii, iar eu pe ea pe cea a respectului de sine si a celorlalti.

Apoi ne-am imbratisat, razele curcubeului s-au intrepatruns cu razele gri si atunci s-a intamplat…ea a devenit o steluta rosie, in timp ce razele mele curcubeu au devenit mai stralucitoare si mai puternice.

 

Iubire si lumina, pace si armonie, binecuvantari divine voua tuturor!
Cu drag,
  Cristina Ana Maria Militaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *