Despre Acasa prin Mediumship

MediumshipMulti dintre noi ne-am pus intrebari legate de moartea fizica. Oare ce se intampla cu noi dupa ce parasim aceasta lume? Ce este dincolo de lumea pe care o cunoastem? Ce se intampla cu sufletul nostru? Cine ne asteapta dincolo?

Prima data, cand am inteles ca exista o lume dincolo de noi, o lume a sufletelor, a fost cu mult, mult timp in urma, cand o persoana foarte draga mie a decis brusc sa plece. Asa am inceput sa ii percep, sa ii simt, sa ii vad si sa ii aud pe cei care au plecat Acasa si am inteles ca singura diferenta dintre noi si ei este una singura: corpul fizic, fiindca toti suntem suflete eterne divine, creatii perfecte si minunate ale aceluiasi Tata.

De atunci,  am fost binecuvantata cu acest dar minunat, ajutandu-i pe cei care au avut nevoie sa inteleaga de ce tocmai acum parintele/fratele/sora/bunica/bunicul/prietenul/prietena/sotul/sotia/copilul sau orice alta persoana draga lor a plecat.

Fiecare suflet inainte de intrupare isi alege trupul, tara, orasul, casa, parintii, fratii si surorile, ce anume doreste sa faca in aceasta viata, care ii sunt lectiile si misiunea. Astfel, alege sufletele care ii vor fi alaturi in aceasta viata si cu care incheie contracte. Pot fi suflete cu care a mai fost in alte vieti, suflete din aceeasi familie de suflete cu el sau suflete cu care interactioneaza pentru prima data acum. Fiecare suflet isi cunoaste calatoria pe Pamant si punctul ei final, cand si cum va parasi aceasta lumea fizica. Pentru ca nimic sa nu il impiedice sa fie ceea ce a ales sa fie, sufletul uita toate astea imediat ce s-a intrupat.

In momentul in care contractul lui aici s-a incheiat, intervine moartea fizica. Daca se intampla ceva neprevazut si in urma propriilor alegeri, sufletul ajunge in punctul in care pleaca inainte de a isi termina contractul, atunci se intervine divin pentru ca el sa se intoarca pe Pamant, unde va trai pana la finalizarea acestuia.

Indiferent de modul in care un suflet a ales sa paraseasca lumea noastra, in momentul in care se desprinde de trup el este inconjurat de persoane dragi, de ingerii lui pazitori si de arhanghelul Azrael, care il vor ghida in lumea de dincolo, spre lumina. Niciun suflet nu trece dincolo singur. Desi, pentru noi cei ramasi pe Pamant, moartea celui plecat ne doare, pentru sufletul lui nu este la fel. Intregul procesul este lipsit de durere si suferinta (in momentul mortii, in corpul fizic este secretat ’’hormonul mortii’’, asa cum l-au numit anumiti cercetatori, tocmai pentru ca orice durere prezenta pana atunci sa dispara), fiind perceput de catre suflet ca un moment de eliberare, de acceptare si de iubire nemarginita, de liniste si de pace, de bucurie ca s-a reintors Acasa.

Daca moartea survine in mod natural (de batranete) sau in urma unei lungi suferinte; dar fiind permanent constient de ceea ce se intampla cu el, sufletului i se va comunica ca va pleca inainte cu cateva saptamani sau chiar luni de catre sufletele care au fost desemnate sa il indrume. Va fi decizia lui daca va comunica acest lucru familiei si prietenilor (verbal, prin vise sau prin alte semne) sau pentru ca nu sunt inca pregatiti si nu vrea sa ii sperie, pastreaza tacerea despre acest fapt.

Daca in timpul vietii a suferit de diverse boli, atunci imediat dupa desprinderea de corpul fizic, sufletul este invitat in ’’zona de carantina ’’, unde va petrece o perioada de timp in care isi vindeca si isi va reface campurile energetice. Numai dupa ce este refacut complet, poate sa revada filmul vietii trupesti pe care tocmai a incheiat-o, impreuna cu cei care ii sunt indrumatori spirituali. Atunci are posibilitatea sa aleaga daca vrea sa schimbe ceva, cum ar fi sa incheie anumite lucruri pe care nu a mai apucat, sa isi ceara iertare sau sa vorbeasca cu o anumita persoana care sufera prea mult pentru a o linisti. Daca toate acestea sunt spre binele suprem al tuturor, i se va permite sa comunice cu cei ramasi pe Pamant prin vise, prin semne pe care doar cei dragi le pot intelege sau prin persoane care comunica cu sufletele neintrupate.

De asemenea, un suflet care este vindecat si care si-a invatat lectiile propuse, poate alege sa ramana ca un ’’inger pazitor’’ alaturi de un suflet drag care este inca pe Pamant sau sa mearga mai departe pentru a isi continua propria crestere spirituala.Toate alegerile sunt luate impreuna cu lorzii karmei, spre binele suprem al tuturor si fara incalcarea liberului arbitru.

Nu cred ca exista om, care sa nu fi trecut macar o singura data pana azi, prin pierderea unei persoane dragi, de aceea inchei spunandu-va ca nu am pierdut pe nimeni, pentru ca sunt doar la un gand distanta.

 

Din respect pentru munca depusa si pentru voi insiva, va rog sa precizati sursa, atunci cand cu bucurie impartasiti cu ceilalti. Binecuvantari divine tuturor! Cu iubire si recunostinta, va multumesc !

 

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

 

Pentru cei care simt ca mai au ceva de spus celor plecati, care au intrebari ramase fara raspuns sau care vor doar sa primeasca un mesaj de la cei dragi de Acasa, pot solicita o sedinta de mediumship.

Sedinta se desfasoara la distanta, urmatoarea zi dupa ce se achita, sub forma de donatie direct in contul Asociatiei Centrum Lumen deschis la BCR RO64RNCB0304152620860001, contributia acestui serviciu putand-o gasi aici….

Daca sunteti membru, nu uitati ca beneficiati de reducerea aferenta planului pe care l-ati ales, fiind inscrisi in asociatie.

Pentru inscriere si alte detalii, va rog sa ma contactati la adresa de email : militarucristinaanamaria@yahoo.ro sau puteti folosi formularul de inscriere de mai jos :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *