Despre channeling

Despre channeling

Cu totii am auzit de aceasta practica spirituala. Este o altfel de comunicare intre suflete, intre energia care suntem cu totii. Este actul prin care se permite unei alte forme de viata sau fiinte de lumina sa transmita informatii, mesaje, tehnici si instrumente prin intermediul unui suflet intrupat. Practic, channelerul este o antena care capteaza informatiile din Univers. Multi dintre noi cred ca este un fenomen care tine doar de spiritualitate, cand de fapt el este practicat la nivel inconstient de fiecare. De exemplu, atunci cand lasi egoul sa vorbeasca si sa se manifeste in locul sufletului tau, cand esti inspirat sa compui o melodie sau sa scrii un poem, cand ai o idee care a venit din neant … tu faci channeling.
Channelingul constient este atunci cand te conectezi la o anumita fiinta de lumina superioara tie pentru a primii informatii, idei, ghidare, instrumente pentru propria evolutie spirituala sau a altora. Cea mai obisnuita si frecvent intalnita forma de channeling este cea de conectare cu Sinele Divin; dar procesul de channeling inseamna si conectarea cu ingerii, arhanghelii, ghizii spirituali, maestrii inaltati sau constiinte de grup.
Accesarea informatiei prin procesul de channeling poate fi facuta prin multe modalitati. Astfel, sunt oameni care scriu la dictare ceea ce primesc; altii permit entitatilor de lumina sa se exprime prin propria voce; unii se conecteaza la fiintele de lumina cu ajutorul telepatiei; sunt persoane, care cu ajutorul capacitatii « de a vedea », comunica cu entitatile superioare prin imagini; unii primesc informatia folosindu-si latura lor creativa – poeme, desene, melodii. Indiferent de modalitatea pe care alege sa o foloseasca channelerul, toate sunt la fel de bune.
Procesul de transmitere al informatiilor este influentat de nivelul de dezvoltare spirituala; de sistemul de credinte si valori morale; de bagajul emotional, mental si spiritual adus din celelalte vieti si de echilibrul tuturor corpurilor persoanei care este canal. De aceea, channelerul trebuie sa fie o constiinta evoluata, astfel incat energia care curge prin el sa fie cat mai pura.
Atunci cand primesti un mesaj de la un channeler este important ca el sa fie clar si sa faca sens pentru tine. Foloseste-ti discernamantul. Iti este el util? Iti raspunde punctual la intrebare sau dimpotriva este un raspuns general? Te ajuta sa cresti si sa evoluezi? Daca cuvintele suna foarte bine, dar simti ca energia este ciudata, pune-le la indoiala. Informatia care vine in acest mod nu va pleda niciodata pentru actiuni care sa iti creeze stari conflictuale, disconfort sau frica. Una este sa ti se atraga atentia asupra cauzelor problemei tale intr-un mod iubitor si alta este ca mesajul primit, chiar daca pare la prima vedere binevoitor sa fie excesiv de critic la adresa ta. De asemenea, fereste –te de cei care iti dau raspunsuri vagi. Acestea sunt adesea o cale prin care channelerul evita sa recunoasca ca nu cunoaste raspunsul.
Personal, in tot ceea ce fac, eu ma las mereu calauzita divin folosind acest minunat proces de cocreare impreuna cu entitatile de lumina. Prin channeling, primesc zilnic mesaje de la fiintele de lumina si scriu la dictare gandul luminat, primesc citirile intuitive lunare sau anuale prin intermediul cardurilor oracol sau de tarot, ma conectez la spiritul cristalului atunci cand este nevoie sa fie curatat si amprentat, primesc instrumentul si tehnica cea mai potrivita in sedintele de curatarea energetica a spatiilor, primesc mesaje si raspunsuri de la cei plecati Acasa in timpul sedintelor de mediumship, primesc informatii, mesaje, meditatii si instrumente pe care le folosesc in timpul sedintelor de terapie sau a workshopurilor, sunt indrumata divin in realizarea programelor online de terapie holistica, pot accesa cronica akashica, etc.
De folos sa va fie !
Din respect pentru munca depusa si pentru voi insiva, va rog sa precizati sursa, atunci cand cu bucurie impartasiti cu ceilalti. Binecuvantari divine tuturor! Cu iubire si recunostinta, va multumesc!

 

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *