Despre contracte si intelegeri intre suflete

Despre contracte

Asa cum exista contracte si intelegeri intre sufletele intrupate acum si aici puse in miscare de o intreaga industrie juridica, economica, sociala si nu numai, la fel exista si contracte si intelegeri la nivel de suflet. Intelegerile si contractele la nivel de suflet sunt tipare energetice create de comun acord de catre doua sau mai multe suflete. Ele sunt protejate de catre marete fiinte de lumina, lorzii karmei, care monitorizeaza utilizarea liberului arbitru si au grija ca acesta sa nu fie incalcat. Tot ei, sunt cei care ne ajuta sa intelegem consecintele incheierii intelegerilor si contractelor dintre suflete.

Cat de usor sunt de respectat sau cat de dificil este sa fie anulate, depinde doar de intensitatea energetica a intelegerilor si contractelor. Chiar daca in unele situatii poate fi dificil, se poate intrerupe/anula orice intelegere sau contract la nivel de suflet.

De ce sa anulam o intelegere/contract cu un alt suflet? Suntem suflete divine eterne si unice si fiecare evoluam in timpul si ritmul nostru propriu. Daca ati mers pe calea voastra mai repede decat cineva fata de care aveti ’’obligatii’’, atunci asta inseamna ca acea persoana va va tine in loc si nu va permite sa inaintati pe calea sufletului vostru.

De la inceputul anului, vad asta foarte des atat in cabinet cat si in jurul meu. Unul dintre partenerii cuplului inainteaza pe calea lui spirituala, in timp ce celalalt ramane blocat intr-un tipar vechi si refuza sa inainteze. Datorita iubirii pe care o au unul pentru celalalt, sufletul care inainteaza poate sa isi intarzie cresterea, sa il astepte pe celalalt sa il ajunga din urma. Asta poate functiona sau nu. Cel mai des, sufletul care refuza sa creasca il trage in jos si pe celalalt, pana cand ambele ajung sa fie nefericite. Daca ea este cea care creste spiritual, se va simti singura si neinteleasa, devine plina de resentimente pentru ca el nu ii impartaseste perceptiile spirituale, iar el va fi furios pentru ca nu se poate ridica la inaltimea asteptarilor si nu ii poate intelege comportamentul straniu. Va urma o lupta pentru putere, cu discutii aprinse in care se schimba cuvinte dure; iar in cele din urma se produce ruptura relatiei fizice, insotita deseori de rani si dureri profunde.

Pentru inchiderea intelegerilor/contractelor nu este suficient doar sa afirmam acest lucru. Cea mai rapida cale de anulare a intelegerilor/contractelor este efectuarea unor proceduri de iertare si eliberare. Este important sa realizati ca iubirea si compasiunea nu sunt dependente de aceste contracte, ca puteti sa va iubiti profund unul pe altul in timp ce anulati toate intelegerile contractuale pe care le-ati facut.

Spre deosebire de lumea afacerilor de aici, nu este necesar ca ambele parti sa fie de acord sa anuleze contractul. Daca unul dintre suflete, este sigur ca acel contract il impiedica sa evolueze si chiar daca celalalt nu este de acord cu aceasta evaluare, nu se va acumula karma daca primul intrerupe contractul. Dar inainte de a face asta, primul suflet trebuie sa isi vindece toate problemele emotionale, mentale sau de alta natura pe care le are cu cel de-al doilea suflet, altfel energia contractului nu va putea fi eliberata, desi acesta a fost inchis si in plus, va acumula karma.

Multi dintre noi, am avut zeci, daca nu sute  de vieti presarate cu zeci de experiente mai mult sau mai putin traumatizante. Insa, amintiti-va ca va puteti iubi unul pe altul si ca toti suntem Unul, indiferent de ce experiente exterioare alegeti.

 

De folos sa va fie !

Din respect pentru munca depusa si pentru voi insiva, va rog sa precizati sursa, atunci cand cu bucurie impartasiti cu ceilalti. Binecuvantari divine tuturor! Cu iubire si recunostinta, va multumesc!
Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaru– terapeut holistic, maestru Reiki

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *