Despre KARMA

Karma

Toti am auzit vorbindu-se despre karma, dar ce este ea? Cred ca cea mai exacta definitie a fost data de insusi Isus « ceea ce semeni, aia culegi ». Cu alte cuvinte, karma reprezinta legea cauzei si a efectului, este cea care iti rasplateste orice actiune facuta cu intentie in aceasta viata si in vietile anterioare, fie ca este de natura fizica, mentala, verbala sau spirituala. Astfel, fiecare isi creeaza propria karma.
Exista niveluri si tipuri diferite de karma. Exista karma galactica, solara, planetara, colectiva, de tara, de oras, de neam, de familie si personala.
Karma ta personala o cuprinde pe cea a familiei, a neamului si a poporului unde Sufletul tau a ales sa vina pe Pamant. Karma nu este rea sau buna, pur si simplu este; noi suntem cei care o interpretam astfel.
Din punctul de vedere al Creatorului, totul se intampla cu un scop, acela de a invata si de a ne dezvolta ca Suflet. Iar tot ce se intampla reprezinta un test sau o lectie spirituala, o parte din scopul vietii tale aici fiind echilibrarea si curatarea propriei karme.
Dar care sunt modalitatile prin care poti face acest lucru ? Iata cateva dintre ele :
– prin iubirea fata de Creator, de tine, de fratii si surorile tale divine si de intreaga creatie;
– prin manifestarea recunostintei fata de Creator, de tine, de fratii si surorile tale divine si intreaga creatie;
– prin iertarea ta, a parintilor tai, a strabunilor si bineinteles a tuturor celorlalti frati si surori divine ;
– prin fapte bune, in serviciul celorlalti ;
– prin ducerea la bun sfarsit a contractelor karmice si implicit invatarea lectiilor aferente si inchiderea celor care te impiedica sa cresti ca Suflet;
– prin meditatii de curatare a karmei cu ajutorul Sinelui Divin; al ingerilor, arhanghelilor si al maestrilor inaltati; ai lorzilor Consiliului Karmic, a lui Dumnezeu Tatal si Sfantului Duh.
Incepand din 12.12.2012, datorita numeroaselor valuri de energie care au ridicat nivelul de constiinta al umanitatii si al intregii planete, ne este mult mai usor sa cerem ajutorul lui Dumnezeu Tatal, al Sfantului Duh si al altor Fiinte Marete de Lumina Divina pentru curatarea karmei (a «treburilor neterminate ale Sufletului»). Tot atunci, am primit si dispensa divina, conform careia anumite Suflete evoluate pot sa se incarneze intr-un trup de femeie si curata karma neamului respectiv 7 generatii inainte si 7 dupa.
De folos sa va fie !

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

 

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

 

Daca vreti sa aflati mai multe despre karma voastra personala, puteti solicita una sau mai multe sedinte de Citiri in Cronicile Akashice.

Sedinta se desfasoara la distanta, urmatoarea zi dupa ce se achita, sub forma de donatie direct in contul Asociatiei Centrum Lumen deschis la BCR RO64RNCB0304152620860001, contributia acestui serviciu putand-o gasi aici.

Daca sunteti membru, nu uitati ca beneficiati de reducerea aferenta planului pe care l-ati ales, fiind inscrisi in asociatie.

Pentru inscriere si alte detalii, va rog sa ma contactati la adresa de email : militarucristinaanamaria@yahoo.ro sau puteti folosi formularul de inscriere de mai jos :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *