Despre Suprasuflet si Flacari Gemene

Despre suprasuflet

Creatorul a dorit sa se experimenteze pe sine ca parti individualizate si s-a divizat in mai multe suflete si alte forme de viata.
In cazul sufletelor, divizarea functioneaza pe un sistem cu baza 12. Astfel, Dumnezeul Mama /Tata s-a divizat pe sine in 12 parti de Sine Dumnezeiesc Individual. Fiecare dintre ele s-au divizat in alte 12 parti, rezultand un total de 144 de parti de Sine Christic sau Buddhic. Apoi, fiecare dintre cele 144 de parti s-au divizat in 12 parti numite monade si a rezultat un total de 1728 de parti de Suprasuflet. Acesta, la randul sau s-a divizat in 6 perechi de suflete individuale flacari gemene.
Deci, putem spune ca fiecare dintre noi facem parte dintr-o familie de 12 suflete care apartin Suprasufletului si ca avem o singura flacara geamana, care a aparut o data cu noi.
In general, unul dintre membrii unei perechi de flacari gemene se va intrupa in lumile mai dense, in timp ce celalalt membru va ramane in taramuri mai inalte, ca si ghid spiritual pentru sufletul intrupat. Deci, este foarte probabil ca flacara noastra geamana sa nu se afle in acest moment pe Pamant.
Unele perechi de flacari gemene au facut schimb de roluri, astfel geamanul care este in prezent pe Pamant sau in alta lume de densitate mai joasa a fost anterior in taramuri mai inalte, in timp ce cel care este acum in taramuri mai inalte a fost pe Pamant sau pe o alta planeta asemanatoare.
Majoritatea flacarilor gemene au petrecut timp impreuna intre intrupari, in meditatii profunde sau in stare de vis.
Pe planeta Pamant exista anumite restrictii care sa impiedice contactul prematur intre flacarile gemene, astfel incat sufletele sa se concentreze asupra scopului si misiunii pentru care au venit. Sufletul a fost de acord cu aceste limite inainte de intrupare. In esenta, el a fost de acord sa stea departe de flacara lui geamana pana cand este suficient de evoluat, pentru a putea face fata unui asemenea contact cu multe ramificatii emotionale. Deci, pentru a putea comunica cu flacara geamana este obligatoriu ca sufletul sa fie evoluat, astfel incat sa recunoasca importanta misiunii lui aici si sa astepte cu rabdare momentul viitor al reuniunii. Sufletele evoluate pot comunica cu flacara lor geamana numai cand acest lucru le ajuta in actuala lor misiune. Este bine de stiut ca flacara geamana din taramurile mai inalte nu are voie sa interfereze cu liberul arbitru. Asa se explica, de ce unele cereri ale sufletului intrupat catre perechea lui nu pot fi aprobate, mai ales cand aceastea dauneaza cresterii si evolutiei spirituale. (de exemplu, sufletul intrupat incearca disperat sa isi convinga geamanul din taramurile mai inalte sa se intrupeze si el).
In rarele cazuri, in care flacarile gemene se intalnesc pe Pamant, relatia este una extrem de dificila. In general, ambii parteneri sunt deja prinsi in alte relatii inainte sa se intalneasca si astfel intalnirea cu flacara lor geamana ii bulverseaza, dandu-le viata peste cap.
Uneori, flacara geamana din taramurile mai inalte alege sa comunice cu geamanul sau prin alte suflete, prin channeling. Deci, avem aceasta posibilitate sa vorbim cu flacara noastra geamana prin intermediul altei fiinte umane care are rol de medium.
Datorita liberului arbitru, sufletele nu evolueaza cu aceeasi viteza si in acelasi mod, astfel incat, nu toti ne vom intalni flacarile gemene in aceasta intrupare. Chiar si asa, scopul nostru ramane acelasi – sa crestem si sa evoluam in planuri mai inalte de constiinta.
De folos sa va fie !
Din respect pentru munca depusa si pentru voi insiva, va rog sa precizati sursa, atunci cand cu bucurie impartasiti cu ceilalti. Binecuvantari divine tuturor! Cu iubire si recunostinta, va multumesc!

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *