Despre ThetaHealing®

ThetaHealing® si cum te ajuta pe Tine aceasta terapie

ThetaHealingThetaHealing® este o filozofie, un mod de viata si un Sistem Complet de VINDECARE.

“ThetaHealing® este un proces de meditatie care creeaza vindecari fizice, psihologice si spirituale, cu rugaciune focalizata prin Creator” – Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii ThetaHealing® .

ThetaHealing®  va ajuta in:

 • vindecari spontane in plan fizic, rezolvand si cauzele care au condos la aparitia blolilor si afectiunilor;
 • extrageri de virusi, bacterii, microbi si a altor agenti biologici patogeni daunatori organismului uman;
 • eliminarea metalelor grele daunatoare si a radiatiilor nocive din corp;
 • rezolvarea problemelor ce au ca efect excesul sau scaderea in greutate;
 • energizarea corpului prin intermediul chakrelor;
 • curatari si protectii energetice;
 • identificarea convingerilor negative care va blocheaza in a trai cu bucurie viata si inlocuirea lor cu unele pozitive;
 • increderea si iubirea de Sine;
 • anxietate, depresii si atacuri de panica;
 • frici, fobii si dependente (fumat, bautura, droguri, sex, mancare, jocuri de noroc, persoane, loc de munca …) ;
 • rezolvarea cauzelor ce determina stresul;
 • vindecarea traumelor emotionale provocate de divort, despartirea de persoane dragi plecate din planul fizicl
 • trecerea mai usoara peste perioadele dificile in lauzie, menopauza …;
 • manifestarea abundentei si prosperitatii ori a sufletului pereche;
 • rezolvarea/vindecarea relatiilor de cuplu si familie, de subordonare la serviciu …;
 • “citiri” ale vietilor trecute si rezolvarea contractelor si problemelor de natura karmica;
 • aflarea menirii si a misiunii in viata;
 • vindecarea sufletului

si multe, multe altele.

 

Ce este ThetaHealing®

Tehnica de terapie ThetaHealing® este un proces de meditatie care conduce la o vindecare profunda atat fizica, psihologica cat si spirituala prin folosirea undelor cerebrale theta, stare in care se  poate realiza conexiunea mentala a Eului superior cu Creatorul a tot ceea ce exista, cu Divinitatea pentru a cere, manifesta si vizualiza schimbarile dorite prin energia si puterea Creatorului. Aceasta tehnica este in acelasi timp si un proces de cunoastere de sine, de descoperire a convingerilor sau sentimentelor care stau in calea bunastarii, fericirii si evolutiei spirituale a fiecaruia. Este de asemenea o cale de regasire a scanteii interioare, parte a Divinului din fiecare.

Tehnica ThetaHealing® acceseaza prin meditatia in starea theta energia divina care realizeaza vindecarile cerute de catre practicant persoanei care are nevoie de acestea, Atoatecreatorul fiind cel care vindeca, rolul practicianului fiind acela de a cere aceasta vindecare si a o observa. Fiecare vindecare este diferita. Este posibil ca dupa realizarea conexiunii intre Creator si pacient, creierul acestuia sa reactioneze imediat si sa stimuleze vindecarea zonei in cauza; corpul poate insa sa reactioneze  la acesti stimuli de vindecare dat fiind faptul ca receptorii sai vor respinge acesti stimuli, nestiind sa accepte decat reactiile sau impulsurile negative, nu si pe cele pozitive care sa conduca la vindecare. Adesea vindecarile fizice se pot intampla doar dupa identificarea programelor, convingerilor sau sentimentelor ale caror receptori blocheaza acele vindecari., fiind necesara o investigare a cauzelor care au determinat aparitia simptomelor, urmand a se luca apoi asupra acestor cauze inlocuindu-le pe cele negative cu unele pozitive, astfel incat si receptorii sa poata fi acordati cu energia vindecatoare.

Lucrul cu convingerile ii ajuta pe oameni sa elimine acele programe si convingeri negative, sa le inlocuiasca cu cele pozitive, provenite de la Atoatecreator prin intermediul tehnicii ThetaHealing®, ajutandu-i sa-si schimbe comportamentul fizic, mental si spiritual, realizandu-se vindecari fizice, schimbari de convingeri si programe negative, eliminarea dependentelor, manifestarea abundentei, cresterea increderii in sine etc.

Tehnica Thetahealing® combina asadar stiinta si spiritualitatea, meditatia cu ajutorul undelor Theta si rugaciunea adresata Creatorului, pentru a identifica blocajele, convingerile negative si traumele de la nivelele adanci ale subconstientului si a le transforma instantaneu in convingeri pozitive la nivelul ADN-ului, dandu-va posibilitatea de a va recrea viata dupa cum va doriti.

Ca terapie, ThetaHealing® este folosita in asociere cu medicina conventionala.

 

Cum decurge o sedinta de ThetaHealing®

Durata medie a unei sedinte poate varia intre 30 si 60 de minute. Pentru lucrul asupra unei probleme, se pot aloca o sedinta sau doua; dar uneori este nevoie chiar de mai multe, pentru a gasi si transforma toate convingerile cheie negative care au generat problema in cauza. Toate schimbarile necesare a se produce se realizeaza la nivelul ADN-ului, la nivelul subconstientului si al sufletului si sunt instantanee.

Instantanee sunt si multe din vindecarile la nivel fizic al afectiunilor; dar de multe ori este necesar si lucrul asupra convingerilor, astfel ca in timpul sedintei, practicianul Thetahealing® va identifica atat in mod intuitiv cat si prin procesul de “sapare” care sunt convingerile cheie care va blocheaza. Tehnica de sapare conduce practicianul prin toate nivelele de convingeri pana la cauza acestora – convingerea cheie. Cand aceasta este transformata prin tehnica Thetahealing®, intreg esafodul de convingeri aferente se va schimba de asemenea. Validarea convingerilor la nivel subconstient se va face prin intermediul testului muscular, astfel ca va trebui sa fiti bine hidratati la inceputul sesiunii, hidratarea sustinand acuratetea testului muscular.

Orice schimbare de convingeri se va face doar cu consimtamantul vostru prin acordul enuntat in timpul sedintei.

George Florin Militaru –  terapeut certificat ThetaHealing®

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Poti solicita chiar acum o programare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *