Din inima, un cadou pentru voi!

Cand am ales calea purtatorului de lumina am stiut ca asta inseamna sa fii in slujba celorlalti si ca astfel voi fi vulnerabila si expusa, ca este un drum cu hei-rup, cu suisuri si coborasuri.

Ce poate fi mai frumos decat sa faci exact ce iti place, lasandu-te calauzit/a de ingeri, mesagerii lui Dumnezeu si alte fiinte de lumina, sa daruiesti si sa primesti iubire?

Ce poate fi mai  minunat decat :

  • sa te pui in slujba fratilor si surorilor tale, fiindca toti suntem copiii minunati ai aceluiasi Dumnezeu Tata?
  • sa ajuti orice persoana de langa tine care doreste sa  afle cine este cu adevarat, de unde vine, incotro se indreapta si care este misiunea ei personala?
  • sa o indrumi sa isi descopere esenta ei divina,  divinitatea din ea si astfel sa isi atinga potentialul divin?
  • sa o ajuti sa inteleaga ce este iubirea, iubirea de sine si de ceilalti?
  • sa o inveti ce este iertarea, iertarea de sine si a celorlalti?
  • sa o  ajuti sa traiasca viata pe care  si-o doreste si o merita?

Nimic nu poate fi mai inaltator decat sa poti impartasi cu ceilalti din iubirea esentei tale divine care iti umple inima!

Si pentru asta va multumesc si fac o plecaciune in fata voastra, a tuturor celor care sunteti alaturi de mine si  primiti cu inima deschisa ghidarea ingerilor/altor fiinte de lumina si ajutorul lor in viata voastra, celor care ati venit la cabinet pentru consiliere, citiri, terapii si initieri, celor care ati participat la evenimentele sustinute de mine si ati invatat sa lucrati cu energia ingerilor, arhanghelilor, altor fiinte de lumina si celor care din umbra ma sustineti prin donatiile voastre… daca am uitat pe cineva sa imi fie cu iertare, oricum voi stiti ca va iubesc pe toti !

Pentru ca imi doresc sa fiti cat mai aproape de sufletul meu si ca fiecare dintre voi, suflete divine sa traiti viata minunata  pe care o meritati, m-am  gandit sa va fac cadou oportunitatea de a deveni membru al Asociatiei Centrum Lumen, avand posibilitatea de a fi membru SILVER pentru o contributie lunara de doar 130 de lei, membru GOLD pentru o contributie lunara de 260 lei sau membru PLATINUM pentru 390 de lei. Beneficiile acestor categorii de membri le puteti gasi la sectiunea – Membri aderenti.

De ce cadou? Pentru ca avand calitatea de membru primiti zilnic ghidarea personalizata  a ingerilor (membru Platinum), ghidarea ingerilor generala detaliata – de Luni pana Sambata – varianta integrala, (nu cea scurta care este pe pagina de Facebook) impreuna cu ghidarea personalizata a ingerilor saptamanala (membru Gold) ori lunara (membru Silver), beneficiati de reducere la citiri, terapii, initieri reiki, programe si evenimente  conform tipului de membru ales impreuna cu cele 3 tipuri de BONUSURI EXCEPTIONALE, respectiv: accesul la grupul “De vorba cu lumina iubirii care sunt” – grup privat pe Facebook cu mesaje zilnice de la Arhanghelul Mihail, o sedinta de consiliere in a 6-a luna de abonament (contributia standard a sedintei pentru non-membri fiind de 225 lei) si Meditatia de curatare si echilibrare a chakrelor cu Flacara Violet in a 12-a luna de abonament (contributia standard a sedintei pentru non-membri fiind de 300 lei), toate acestea depasind cu mult contributia voastra lunara.

Alegeti-va cadoul care va face inima sa cante si sa danseze de bucurie si fiti alaturi de mine sa impartasim din lumina si iubirea esentelor noastre divine!

 

Iubire si lumina, pace si liniste, binecuvantari divine tuturor!

 

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *