Drumul tau

Toti ne nastem, traim si murim. Dar nu toti in acelasi fel, desi toti suntem aici, pe  Pamant. Fiecare avem locul si rolul nostru bine stabilit fara de care lumea nu ar mai fi la fel. Avem un  drum al nostru, o cale de urmat.
Dar cum ajungem sa mergem pe drumul nostru ?
Mai intai, parintii sunt cei care ne spun pe unde sa mergem, apoi ne intersectam cu profesorii care continua si ei sa ne arate calea. Pana aici e usor, o sa spui. Stai si asculti ce spune fiecare si alegi ce te atrage mai tare. Oare ? Cati dintre noi nu ne-am ales profesia pentru ca asa a vrut mama sau tata ? Sau pentru ca asa este traditia familiei ? Ori ne-am ales partenerul de viata pentru ca a fost pe placul parintilor ? Tu ai vrut doar sa fii cuminte si ascultator/ascultatoare si sa ii faci mandri de tine si cu toate astea nu te simti bine deloc. De ce ? Pentru ca ai uitat un lucru esential : sa te asculti pe tine!
De aici, incepe calatoria ta. Imcepi sa iti pui zeci de intrebari despre cine esti tu, de unde vii si incotro te indrepti. In cele fin urma, ajungi sa te descoperi pe tine ca un produs al convingerilor parintilor tai, fratilor si surorilor, ale profesorilor si prietenilor (tu nu poti, tu nu esti…, tu nu meriti, tu esti gras/a, tu esti prost/proasta s.a.m.d), convingeri pe care ti le-ai insusit fara sa fii constient/a ca nu iti apartin. Realizezi ca tu ai trait viata altora, conform convingerilor lor si nu cum poti si vrei tu. Si atunci, iti spui gata, ajunge, de azi sunt scenaristul/scenarista propriei mele vietii! Cu fiecare fila pe care o scrii,  te eliberezi de convingerile celorlalti si descoperi cine esti tu cu adevarat, esenta divina.
Te descoperi ca fiinta divina,  unica si perfecta, afli despre potentialul si darurile tale divine ce te ajuta sa iti urmezi propriul drum.
Calea catre cine esti poate fi grea si anevoioasa, cu obstacole si trante, cu suisuri si coborasuri, cu lacrimi de fericire si tristete, cu soare si furtuni insa te rog, doua lucruri sa nu uiti niciodata: nu esti singur/a si ai tot ce iti trebuie pentru a reusi.
Un drum lin, cu usurinta si gratie catre tine, fiinta divina !

Cu drag, Cristina Ana Maria Militaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *