Iubirea … Iubesc; deci traiesc! … REDESCOPERA IUBIREA!

Iubire! Iubesc; deci exist!

Iubesc; deci traiesc!

Caram cu noi multe lectii neinvatate din vietile trecute, din copilarie ori frageda tinerete pe care nu le-am inteles, nu le-am constientizat si asimilat; dar pe care am ales, pentru a evolua sa le trecem in aceste timpuri sub diferite forme si incercari. Insa atata timp cat am ales calea mai usoara de a trece cu dezinteres ori delasare peste ele, fara a le baga realmente in seama, fara a ne pasa ori poate, pur si simplu le-am ascuns intr-un colt al subconstientului sau poate am facut alegerile si am luat deciziile gresite in legatura cu ele, aceste lectii s-au repetat si poate se vor mai repeta inca pana cand vom sparge tiparele si pana cand le vom invata. Lectii precum avorturi, avorturi spontane, pierderi ale persoanelor dragi aflate in grija noastra, divorturi si multe alte situatii si incercari dificile. Apar in astfel de cazuri in mintea si sufletul nostru intrebari precum:

  • “Ce nu am facut bine?”
  • “Unde am gresit si cu ce?”
  • “De ce mi se intampla mie?”

Ajungem sa ne invinovatim, sa-i invinovatim pe altii, in special pe cei apropiati si sa ne indepartam de ei ori sa ne inchidem in noi … sau chiar sa-l invinovatim pe Dumnezeu.

Sunt situatii de soc pentru a ajunge sa invatam lectii precum iertarea, compasiunea; dar mai ales iertarea de sine si iubirea de sine, pentru a o putea mai apoi extinde si la ceilalti, catre cei dragi, catre prieteni ori alte suflete cu care intram in contact in viata de zi cu zi.

Cum putem ierta si iubi pe altii cand nu stim cum sa o facem ori cand nu o facem in primul rand pentru noi insine? Si, deseori iubirea, compasiunea, rabdarea si respectul vin la pachet. Primul pas e sa realizam si sa constientizam cele intamplate; iar mai apoi sa depasim sentimentele de vinovatie, starile de deprimare si de incertitudine.

Totul in acest plan fizic pe care il cunoastem si nu numai, este Energie. Noi suntem energie, gandurile noastre sunt energie, sentimentele sunt energie, … tot ceea ce ne inconjoara este energie. Tot ceea ce Exista este Energie; dar si Armonie! Energia trebuie sa curga si sa se manifeste pentru a vindeca ori pentru a gasi calea catre vindecare! Lipsa iertarii si a iubirii de sine blocheaza fluxul energiei emise de durere, invinovatire si alte convingeri inmagazinate in subconstient, conducand la acumularea acestui tip negativ de energie, dandu-i mai multa putere, ducand la o acumulare si mai mare de energie negativa stagnanta in interiorul nostru.  Cu cat lasam mai mult legea iubirii, a iertarii si a compasiunii sa ne vindece, cu atat ne vom elibera si vom creste si, mai mult, vom ajuta la cresterea vibratiei colective si picatura cu picatura a intregii planete! Dar mai intai trebuie sa ne vindecam Noi!

Iubirea, fie ca este adresata Sinelui, fie ca este indreptata catre alte personae, are la baza constiinta de sine si a celorlalti, constientizarea acesteia pe fondul iertarii atat a celorlalti cat mai presus a iertarii de Sine!

Suntem esenta divina, lumina din lumina, iubire neconditionata. Suntem aici, in plan fizic, pentru a ne readuce aminte de cine suntem de fapt, de ce anume avem de infaptuit, de ce avem de invatat, de Iubire si de a o experimenta!

George Florin Militaru – terapeut certificat ThetaHealing®

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

 

REDESCOPERA IUBIREA Redescopera Iubirea

Lipsa iubirii, abuzuri, molestari, relatii de cuplu ori de familie dificile,  iubire cu nabadai – sunt incercari la care suntem supusi tocmai pentru a gasi curajul de a ne iubi pe noi insine mai inainte de a-i iubi si ierta pe ceilalti!

Cu totii suntem demni de Iubire, inclusiv Tu!

Cu totii meritam sa iubim, san e iubim si sa fim iubiti – inclusiv Tu!

Alege sa-ti vindeci propriile rani, sa alungi furia, frustrarea, frica, disperarea si revolta, sa inlocuiesti toate emotiile negative cu iubire si iertare, atat pentru propria vindecare cat si pentru propria evolutie si a celor din jurul tau!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *