Cum ne ajuta ingerii sa manifestam ceea ce ne dorim in viata noastra ?

Cine sunt ingerii?
Noi suntem inconjurati in fiecare moment al vietii noastre de fiinte divine care doresc sa ne protejeze, sa ne ajute sa ne atingem potentialul nostru. Cel mai adesea ele sunt numite ingeri. Cuvantul “ingeri” inseamna mesagerii lui Dumnezeu. Intre Dumnezeu si ingeri nu exista nicio separatie. Imagineaza-ti  ingerii ca  niste ganduri emise de catre Dumnezeu. Dumnezeu este peste tot si in toate, el este Atoatecreator. Abundenta divina  este infinita, de aceea indiferent ce ai nevoie, Dumnezeu si ingerii Lui iti pot oferi, spre binele tau suprem. Ingerii te iubesc si vor sa fii fericit/a si implinit/a, dar trebuie sa ceri. Ingerii nu au ego, nu judeca si ne iubesc neconditionat .

 

Cum putem sa manifestam  cu ajutorul ingerilor ?

1. Rugaciunea.  Primul pas e sa te rogi. Daca tu nu ceri, nimeni nu te poate ajuta, nici macar Dumnezeu. Pentru ca atat Dumnezeu si cat ingerii nu  incalca legea liberului  albitru, nu intervin niciodata in viata ta fara ca tu sa ceri lucrul acesta. Este important sa stii ce vrei. Atunci cand te rogi sa o faci din inima, sa te rogi ca si cum ai primit deja,  multumindu-i lui Dumnezeu ” Iti multumesc Doamne pentru …”. Rugaciunea este una dintre cele mai puternice metode de manifestare, caci ajunge direct la Dumnezeu.
Grija legata de modalitatea in care ti se raspunde la rugaciuni reprezinta unul dintre cele mai mari obstacole in calea manifestarii a ceea ce iti doresti. Daca ne-am inchipui ca rugaciunea este pedala de acceleratie, atunci grijile sunt frana. Grijile sunt fabricate de ego-minte care nu are incredere si doreste sa stie si sa controleze tot. Egoul incearca sa rezolve problemele prin logica, iar modalitatea prin care ni se raspunde la rugaciuni transcende ratiunea logica. Nu poti sa intelegi cu mintea, ceea ce doar inima poate simti !
Atunci cand ai credinta primesti raspuns/calauzire. Calauzirea divina vine sub forma unui gand, idei, senzatie sau unui sentiment care te invita sa iei masuri  benefice pentru tine si cei dragi tie. Ea iti arata urmatorul pas pe care sa il faci pentru a-ti imbunatati viitorul.
Ceea ce spunem, felul in care o facem, cuvintele  si gandurile noastre au implicatii spirituale, fiind energie. De exemplu,  atunci cand iti faci griji si te plangi de o situatie iti este greu sa o rezolvi;  dar daca o privesti dintr-o perspectiva pozitiva gasesti imediat solutii.
Prin urmare, cand vrem sa atingem un obiectiv este important sa fim specifici si sa avem credinta de nezdruncinat ca vom reusi. Atentie la ce asteptari avem ulterior pentru ca ele sunt sinonime cu dorintele.
Este posibil sa ceri ceva, dar sa te astepti sa nu primesti ceea ce ai cerut. Cand emiti ganduri negative referitoare la posibilitatea implinirii dorintei pur si simplu o anulezi. Este esential sa crezi faptul ca primesti ceea ce ceri.
2.Afirmatiile. Acestea sunt o suma de cuvinte pozitive care sunt repetate pana ajungem sa credem in ele. Tu poti obtine realitatea dorita prin afirmarea lor cu voce tare in fata Universului / a lui Dumnezeu. Ingerii aud afirmatiile dorite si le transmit catre Creator pentru ca Acesta sa le indeplineasca. Afirmatiile se fac la persoana intai, timpul prezent , dar daca doresti sa realizezi ceva pana la o anumita data poti folosi timpul viitor. Ele se repeta de mai multe ori pe zi pana se manifesta. Orice aspect al vietii poate fi imbunatatit  cu ajutorul afirmatiilor.

 

3.Vizualizarea. Este invocarea imaginii a ceea ce doresti in mintea ta folosindu-te de toate simturile, nu numai de cel vizual cu ajutorul ingerilor. De exemplu, imagineaza- ti ca esti la masa, simte mirosul, gustul si textura mancarii. Poti crea un tablou din imagini cu ceea ce doresti sa obtii pentru a-ti fi mai usor. Vizualizarea este una dintre cele mai usoare tehnici de manifestare fiind folosita de milioane de oameni in fiecare zi.

De asemenea poti combina afirmatiile  cu  vizualizarea si atunci cu cat repeti mai des o afirmatie cu atat mai perfecta devine vizualizarea ei. Cu cat vizualizezi mai mult realitatea cu atat devin mai eficiente afirmatiile care o descriu.
De-a lungul procesului de manifestare pot aparea obstacole si momente mai putin placute. Egoul tau va cauta diferite modalitati de a te impiedica sa iti indeplinesti visul. De exemplu, poate sa iti  spuna ca numai daca vei face anumite lucruri (daca vei manca in restarantul cel nou, daca iti vei cumpara o rochie noua sau daca vei incepe o relatie noua, etc.) ….te vei simti implinit/a si fericit/a. Aceasta e o tactica de amanare care te impiedica sa mergi mai departe si te protejeaza sa nu suferi cand visele nu se implinesc. Noi amanam de multe ori sa trecem la fapte fiindca egoul ne spune ca este periculos sa ne urmam visele, ca nu suntem suficienti/e de buni /e sau ca nu meritam.

Manifestarea  implica si  contributia ta personala alaturi de ingerii. Este necesar sa faci si tu un pas spre realizarea dorintei tale!!! Asta presupune sa iesi din zona ta de confort, sa iti  asumi anumite riscuri emotionale, financiare si uneori fizice. De exemplu daca visul tau e sa scrii o carte, este nevoie sa te asezi la masa si sa incepi sa scrii sau daca doresti sa iti deschizi un magazine, atunci vei  avea nevoie sa investeasti bani si timp pentru a-l deschide etc.
Poti sa citesti o mie de carti si sa participi la zeci de seminarii; dar daca nu iti dai voie sa primesti, sa lasi Universul / pe Dumnezeu sa iti raspunda cum este mai bine pentru tine,  nu vei reusi sa manifesti tot ce iti doresti in viata ta. Cum faci acest lucru ? Accepta cu gratie, multumeste si  fii recunoscator/recunoscatoare pentru tot ceea ce primesti chiar daca uneori nu este ceea ce ai cerut sau crezi tu ca ai nevoie. Nimic nu este intamplator, totul se petrece spre binele nostru suprem, cu voia lui Dumnezeu !

Sa manifestati cu gratie si usurinta tot ceea ce aveti nevoie si este spre binele vostru suprem!

Cu drag,

Cristina Ana Maria MIlitaru – Practician Terapie cu Ingeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *