DESPRE MONEY REIKI

   Sistemul Money Reiki ne conecteaza la energia spirituala a banilor. Aceasta reprezinta energia pura a banilor care exista in plan spiritual sau altfel spus vibratia banilor la care adaugam dragoste,  lumina si generozitate. Ea ne ajuta pe fiecare dintre noi sa castigam banii optimi si sa ii administram eficient,  pentru binele nostru suprem; sustine adevarata abundenta, in care orice om are ce manca, ce imbraca si un acoperis deasupra capului; incurajeaza utilizarea etica a resurselor financiare sprijinind institutiile sa evolueze astfel incat oamenii sa lucreze ceea ce le place, din inima si nu constransi financiar..

In prezent, datorita intrebuintarii gresite a banilor, de-a lungul atator mii de ani energia lor este denaturata. Ganditi-va la copiii exploatati in fabricile din lumea a treia pentru umflarea portofelelor patronilor, la devastarea mediului inconjurator si pradarea resurselor naturale datorita avaritiei unora dintre noi, la banii cheltuiti pentru arme si bombe folosite in razboiele lungi si inutile, la diferentele de la cer la pamant dintre bogati si saraci. Acestea sunt doar cateva dintre efectele negative ale intrebuintarii gresite a banilor.

Blocarea fluxului energetic al banilor poate avea divese cauze si radacini, cum ar fi: probleme de sanatate, administrarea defectuoasa a resuselor banesti, karma din vietii anterioare, alegeri nebenefice in cariera, convingeri gresite despre bani, teama, etc.

Existenta unei probleme financiare inseamna ca trebuie schimbat ceva in viata dumneavoastra. Poate este nevoie sa va schimbati obiceiurile, sa va luati alt serviciu unde sa castigati mai usor mai multi bani, sau sa invatati cum sa aveti o afacere profitabila cu un castig pe masura. Poate aveti nevoie sa va imbunatati starea de sanatate sau poate sa va gasiti partenerul potrivit de viata care sa va aduca stabilitate financiara. Energia Money Reiki  lucreaza diferit pentru fiecare dintre noi,  in functie de imprejurari si de problemele personale pe care le avem.

Sistemul Money Reiki, spre deosebire de alte sisteme de prosperitate, nu se refera doar la manifestare  ( manifestarea fiind un instrument puternic cu care puteti sa castigati la loterie, sa va cumparati masina mult visata sau orice alt lucru pe care vi-l doriti ) ; merge mai departe de atat : va  restructureaza intreaga viata astfel incat veti face ceea ce va place, traind viata pe care v-o doriti.

Simbolurile Money Reiki curata si vindeca energiile negative din relatia cu banii, atat la nivel personal cat si la nivel planetar. Este o energie vindecatoare care transforma si face din planeta Pamant un loc minunat, in care fiecare traieste o viata abundenta folosindu-si talentele si aptitudinile unice, indeplinindu-si astfel misiunea personala.

Maestru Money Reiki – Cristina Ana Maria Militaru

Pentru deblocarea fluxului energetic al banilor, curatarea si vindecare relatiei cu banii si initiere in Sistemul Money Reiki, va puteti programa direct pe pagina de facebook Centrum Lumen (https://www.facebook.com/centrumlumen.ro/),  pe adresa de email : militarucristinaanamaria@yahoo.ro, la nr. de telefon : 0743.022.191. sau cu ajutorul formularului de mai jos:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *