Este momentul inceperii construirii propriului viitor

Octombrie 2020

Octombrie 2020

Au fost destule cazuri pana acum in care s-au evitat si s-au amanat deciziile importante din viata. Este timpul trecerii la actiune!

Asezati-va si asterneti pe o foaie de hartie tot ce va doriti de la viata: punct cu punct!

Octombrie 2020

Alegeti dintre toate punctele identificate, ce-i mai important pentru voi acum! Luati aceasta idee si setati-o ca intentie! Faceti-va planul pentru a reusi si apucati-va sa construiti in minte toti pasii necesari atingerii acestui obiectiv! Este timpul sa faceti un prim pas pentru atingerea acestuia, sa puneti prima caramida!

Acum este momentul pentru a face asta! Cu cat veti amana acest lucru, cu atat vreme lui va trece; dar regretele vor ramane!

Luati in calcul toate amanuntele care v-ar putea duce sau bloca catre telul dorit. Puneti-va la bataie toate atuurile pe care le aveti! Chibzuiti si alegeti insa cu grija fiecare pas pe care-l aveti in vedere sa-l faceti pe drumul catre succesul dorit si nu uitati sa aveti in permanenta un plan de rezerva si masuri de siguranta pentru fiecare in parte!

Octombrie 2020

Aveti incredere in ajutorul sau ajutoarele pe care le veti primi in aceasta incursiune si in caile ce se vor deschide odata ce veti fi hotarati in ceea ce vreti sa intreprindeti pentru binele vostru suprem, pentru ceea ce ati venit sa faceti ori lectiile pe care trebuie sa le parcurgeti si sa le invatati in aceste timpuri, pe aceste meleaguri, aici pe Pamant.

Este momentul cel mai propice pentru a pune bazele unor relatii ce va vor conduce la indeplinirea telului ales! Tot ce v-ati gandit ca vreti sa realizati in viata, pentru care v-ati pregatit de atata vreme, este acum timpul pentru a incepe! Este mult asteptatul moment pentru a face un prim pas in a obtine ceea ce va doriti cel mai mult in cariera, sanatate, relatii ori bunastare. Este timpul pentru a va construi viitorul!

Octombrie 2020

Cautati in adancul inimii ceea ce va face sufletul sa tresara! Ascultati-va vocea interioara si cele mai adanci si mai benefice dorinte vor iesi la iveala! Vedeti ce resurse aveti si ce nevoi si cum le puteti dobandi pe cele din urma! Faceti-va planul de actiune si doriti-va ca el sa se intample; asteptati-va ca el sa se intample! Vizualizati-l reusit si faceti acel prim pas care sa va conduca acolo! Lasati apoi lucrurile sa se intample si veti observa cum situatii, intamplari, persoane vor contribui la realizarea lui si la convergerea catre urmatorul pas in a obtine ceea ce v-ati dorit si va este benefic: tot ceea ce aveti nevoie sa invatati, tot ce aveti de realizat, ceea ce vreti sa lasati in urma voastra, tot ceea ce ati visat dintotdeauna ca aveti de indeplinit.

Mergeti pe calea voastra! Incepeti acum!

George Florin Militaru

Consilier Dezvoltare Personala

Terapeut ThetaHealing®, Hipnoterapie

si Regresii in Vieti Anterioare

george@centrumlumen.ro

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

 

P.S.  Si la Centrum Lumen punem bazele unor noi programe de dezvoltare pentru voi, in aceasta luna; programe si tehnici care sa va ajute sa va redescoperiti, sa va imbunatatiti viata. Urmariti-ne pe pagina de Facebook: Centrum Lumen sau pe adresa web: www.centrumlumen.ro in aceasta luna noile programe cu care vom veni in intampinarea nevoilor voastre de a va imbunatati pe toate planurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *