Oferta citiri anuale

Oferta citiri anuale

Ca in in fiecare an, in perioada cuprinsa intre 01 Ianuarie -10 Ianuarie, va puteti inscrie la adresa de email : contact @centrumlumen.ro, pentru citirea anuala cu ghidul vostru spiritual (donatia fiind de 150 lei) sau citirea anuala  angelica (donatia fiind de 450 de lei). Va fi cate un mesaj pentru fiecare luna in parte a anului ce tocmai a inceput. Astfel, veti primi repere si parghii care sa va ajute in luarea celor mai bune decizii pentru voi. Ghidul spiritual si ingerii vor veni cu mesaje incurajatoare, pline de iubire dar si atentionari, acolo unde va fi cazul, ca sa va ajute, sa va sustina si sa va ofere ghidare, insa deciziile si actiunile va apartin; voi hotarati daca urmati sau nu calauzirea lor, prin exercitarea liberului arbitru. Nu uitati, prin alegerile voastre sunteti co-creatorii propriului viitor.

Pentru citiri, am nevoie de numele dumneavoastra de botez si de efectuarea donatiei direct in contul asociatiei (RO64RNCB0304152620860001).

Raspunsul personalizat al ghidului spiritual sau al ingerilor il veti primi pe adresa de email furnizata, incepand cu data de 11 Ianuarie in ordinea inscrierilor, pana cel tarziu 20 Ianuarie.

Numarul citirilor este limitat !

Daca sunteti membru, nu uitati ca beneficiati de reducerea aferenta planului pe care l-ati ales, fiind inscrisi in asociatie.

De asemenea, in aceasta perioada, membrii care vor achita in avans, integral cotizatia pentru cinci luni, vor beneficia gratis in urmatoarea luna de toate avantajele care decurg din calitatea de a fi inscris in asociatie.

Sa va fie de folos !

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaru, terapeut holistic, Maestru Reiki

 DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Puteti folosi, de asemenea, pentru programare si formularul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *