Sarbatorim luna Noiembrie

Saptamana Ingerilor si Arhanghelilor

La inceputul lunii noiembrie, se sarbatoreste « Saptamana ingerilor si arhanghelilor ». Dar de ce sa nu sarbatorim aceste fiinte minunate de lumina intreaga luna? De ce sa nu transformam intreaga luna noiembrie in luna iubirii divine, in luna in care ne apropiem de Divinitate si de lumina iubirii din noi?

Si mai mult decat atat, in aceasta luna sarbatorim, pe 11.11 – 4 ani de la infiintarea Asociatiei Centrum Lumen, motiv pentru care va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi!

oferta noiembrie 2020

Astfel, pe parcusul acestei luni, puteti beneficia de 10% reducere la sedintele de Consiliere si Indrumare Spirituala, la sedintele de Terapie Thetahealing®, Hipnoterapie si Regresii in Vieti Anterioare, la sedintele de Terapie Angelica si Initiere cu Arhanghelii, la sedintele de Terapie Holistica, la sedintele de Terapie Reiki si Initiere in diverse sisteme Reiki (Karuna Reiki, Preotia lui Melchisedek, Ordinul sacrul al lui Isus, Money Reiki, Animal Reiki, 49 de simboluri angelice, Flacara Lavanda a lui Kwan Yin, Dolphin Reiki, Cele 7 Raze ale celor 7 Arhangheli, Plasa de Lumina a Arhanghelului Metatron, Ingerul abundentei, etc.) la Citiri Angelice lunare si anuale (am dat startul pentru citirile anului 2021), la Citirile in Cronica Akashica, la Citirile cu Tarot, la sedintele de Mediumship, la  sedintele de Numerologie si Numerologie Karmica, la noile programe de terapie ( Chakra – instrumentul meu de vindecare; Vindecarea Copilului meu Interior; Invat sa fiu abundent/a;  Misiunea mea personala;  Aprind Lumina Iubirii Divine din Inima mea; Partenerul potrivit pentru mine, SUNT cea mai buna varianta a mea ACUM, Descopera-ti misiunea vietii) neuitandu-le insa nici pe cele consacrate (Fara FRICI!, Am incredere in mine-eu POT!, Fara stres!, Slabesc usor – la indemana tuturor), indiferent de numarul serviciilor achizitionate.

Este esential sa fiti hotarat/a sa va schimbati pentru a trai viata pe care v-o doriti si pe care o meritati atunci cand va programati si achizitionati unul sau mai multe servicii.

Contributiile standard la care se aplica reducerile le gasiti la https://www.centrumlumen.ro/contributii/

Daca sunteti membru, nu uitati sa adaugati si reducerea de 5% (pentru membrii Silver), 10% (pentru membrii Gold) si 15% ( pentru membrii Platinum) de care beneficiati fiind in asociatie (reducerea de 10% nu se aplica pentru cotizatia de membru).

Pentru cei/cele ce doresc sa devina membri gasesc mai multe detalii accesand link-ul urmator: https://www.centrumlumen.ro/membri/


Lasati-va ghidati de inima si alegeti  ceea ce are nevoie sufletul vostru acum, prin terapia sau terapeutul dorit!(https://www.centrumlumen.ro/terapeuti/)
Pentru detalii si inscrieri, va asteptam cu iubire, sa ne contactati la adresa de email: contact@centrumlumen.ro

Sa va fie de folos si cu folos!

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Echipa Centrum Lumen

 

Daca tot esti aici, te poti programa acum completand formularul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *