Ritualul de Luna Noua

Pentru ritualul de Luna Noua, avem nevoie de :

  • un pix sau un stilou si o coala de hartie;
  • o lumanare alba sau argintie si un betisor parfumat (arhanghelul Haniel)
  • un cristal piatra lunii (este facultativ)

Ideal ar fi sa facem ritualul afara in lumina lunii, insa nu intotdeauna avem aceasta posibilitate. Atunci ne retragem intr-o camera si ii rugam pe cei dragi sa nu ne deranjeze pentru urmatoarele 30 de minute.

Aprindem lumanarea si invitam entitatile de lumina: arhanghelul Haniel si ingerii lui, ingerii nostri pazitori si toate fiintele de lumina divina care vor si pot sa ne sprijine sa materializam tot ceea ce este spre binele nostru suprem. (« Invoc acum si aici pe arhanghelul Haniel si ingerii lui, pe ingerii mei pazitori si toate fiintele de lumina divina care vor si pot sa ma ajute sa materializez tot ceea ce este spre binele meu suprem, totul cu gratie si usurinta. »)

Apoi scriem pe hartie dorintele la timpul prezent. Daca este pentru prima data cand faceti ritualul,  puneti-va un numar mic de dorinte si  urmariti-le cum se materializeaza.

Indoim coala in trei si punem deasupra ei cristalul piatra lunii.

Respiram profund si urcand mainile in dreptul inimii multumim tuturor entitatilor de lumina: arhanghelului Haniel si ingerilor lui, ingerilor pazitori si tuturor fiintelor de lumina divina si ne multumim si noua. («Multumesc cu iubire, lumina si recunostinta arhanghele Haniel si ingerilor tai, ingerilor mei pazitori si tuturor fiintelor de lumina divina care m-au ajutat. Imi multumesc cu iubire, lumina si recunostinta si mie. »)

Iubire si lumina, pace si liniste, binecuvantari divine tuturor!

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *