Ritualul de Luna Plina

Luna Plina

Pentru ritualul de Luna Plina, avem nevoie de :

  • un instrument de scris, un pix sau un stilou si o coala de hartie ;
  • o lumanare si un betisor parfumat (salvie, tamaie sau arhanghelul Haniel);
  • 2 boluri, unul plin cu apa si celalalt pentru a arde hartia.

Ideal ar fi sa facem ritualul afara in lumina lunii, insa nu intotdeauna avem aceasta posibilitate. Atunci ne retragem intr-o camera si ii rugam pe cei dragi sa nu ne deranjeze pentru urmatoarele 30 de minute.

Aprindem lumanarea si invitam entitatile de lumina: arhanghelul Haniel si ingerii lui, ingerii nostri pazitori si toate fiintele de lumina divina care vor si pot sa ni se alature sa eliberam tot ceea ce nu ne mai este de folos. (« Invoc acum si aici pe arhanghelul Haniel si ingerii lui, ingerii mei pazitori si toate fiintele de lumina divina care vor si pot sa ma ajute sa eliberez tot ce nu imi mai este de folos, spre binele meu suprem, totul cu gratie si usurinta. »)

 

Apoi scriem pe hartie :

Sunt pregatit/a sa ma eliberez de tot ceea ce nu imi mai serveste si ma impiedica sa imi manifest intregul meu potentialul divin. Multumesc cu recunostinta fricilor / tiparelor / obiceiurilor pentru ceea ce m-au invatat . Permit acum si aici tuturor fricilor / tiparelor / obiceiurilor sa plece spre binele meu suprem si al tuturor celor implicati. Eliberez cu recunostina mai ales……………………………………. ……………………………………

 

Aprindem betisorul parfumat si ardem coala pe care am scris.

In timp ce ardem hartia, ne imaginam cum dam drumul acelor frici / tipare / obiceiuri si simtim cum ne eliberam, cum suntem mai usori / usoare, de parca bolovani de piatra ni  s-au ridicat de pe umeri.

Stingem focul cu apa. Respiram profund si urcand mainile in dreptul inimii multumim tuturor entitatilor de lumina: arhanghelului Haniel si ingerii lui, ingerilor pazitori si tuturor fiintelor de lumina divina care ne-au ajutat si ne multumim si noua. (« Multumesc cu iubire, lumina si recunostinta arhanghele Haniel si ingerilor tai, ingerilor mei pazitori si tuturor fiintelor de lumina divina care m-au ajutat. Imi multumesc cu iubire, lumina si recunostinta si mie.»)

Iubire si lumina, pace si liniste, binecuvantari divine tuturor!

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *