Schimbarea – o rampa catre propria dezvoltare si evolutie

Cu totii suntem in cautarea acelorasi lucruri: invatarea, perfectionarea si dezvoltarea, indiferent de cat de evoluati am fi. Si vorbim despre dezvoltare ca individ, urmand implicit dezvoltarea ca societate. Si este vorba nu doar de tehnologie, stiinta, descoperirea unor noi legi ci de dezvoltarea umana; fiindca doar acest tip de dezvoltare coduce la dezvoltarea tuturor celorlalte. Fara factorul uman dezvoltat, nu poate exista: cunoasterea ori intelegerea si constientizarea, plecand de la nevoile in continua crestere si pana la conceperea tuturor sistemelor, serviciilor sau obiectelor necesare implinirii acestor nevoi, de orice natura. Iar la baza dezvoltarii sta SCHIMBAREA. Si mai ales, schimbarea in bine. Este adevarat ca am invatat foarte multe din situatiile nefaste intamplate de-a lungul existentei omenirii, insa toate aceste intamplari au condus la schmbari benefice in final, chiar daca nu toate s-au dovedit functionale de prima data.

Anul acesta aduce cu el multe energii benefice, creative; dar in acelasi timp si multe lucruri de eliberat din trecut si care nu au fost solutionate adecvat in acele momente. Acum, mai mult decat oricand este nevoie de a aduce o schimbare in toate! Schimbarea perspectivei si a modului de a aborda situatiile de criza si evenimentele peste care am trecut cu prea mare usurinta si care de multe ori revin in viata noastra mai aprig pentru a invata adevarata cale de rezolvare. E vorba de a gasi acele metode de remediere care nu au mers in trecut, e vremea sa schimbam abordarea. Cu cat ne complacem mai mult in situatiile care nu ne mai sunt de niciun folos dezvoltarii noastre, cu cat le abordam prin aceeasi prisma, cu cat le vom acorda mai multa atentie le vom da in acest fel mai multa putere si vor deveni parte din povestea noastra si cu atat mai mult ne vom adanci in aceasta situatie generatoare de stres si vom fi angrenati in acelasi cerc vicios ce nu ne va aduce satisfactii si rezolvari ale problemelor, lasand astfel aceste situatii sa preia controlul propriei noastre vieti. Aceste situatii vor reapare in calea noastra cu si mai mare inversunare, cu mai multa putere daca le vom permite si daca nu vom invata din ele prin exact schimbarea modului de abordare si rezolvare.

Avem marele atu, avantaj, al Liberului Arbitru. Ca atare, ce alegem? Sa evoluam sau sa ne afundam? Insa cu cat vom lasa timpul sa treaca fara sa actionam, cu atat mai mari vor fi regretele ulterioare generate de aceasta delasare si amanare. Cu cat lasam mai multe situatii nerezolvate in calea vietii noastre, cu atat mai adaugam inca o picatura de stres vietii noastre cotidiene. Picatura chinezeasca! Adaugam pic cu pic pana cand toate vor ajunge sa ne copleseasca. Si unde vom gasi salvarea sau unde ne vom retrage? Abordam fuga si refugierea – cel mai adesea in dependente (fumat, alcool, TV, diverse substante, medii de socializare virtuale, munca etc.)?

E timpul sa schimbam tot ceea ce nu a functionat pana acum, sa ne rezolvam temerile care ne blocheaza in a ne regasi Puterea Interioara pentru a iesi la Lumina si a ne bucura cu adevarat de viata!

Orice schimbare am dori sa facem in viata nostra sau in jurul nostru, incepe mai presus de toate cu schimbarea nostra interioara, prin schimbarea convingerilor, atitudinilor si viziunii asupra situatiilor si evenimentelor care apar in viata noastra.

TU ce ai nevoie sa schimbi in viata ta in bine si de ce frica vrei sa te eliberezi ori de ce dependenta vrei sa scapi?

Nu-ti fie teama sa ceri ajutor! Il vei gasi acolo unde nici nu gandesti! Important este sa vrei si sa-ti pui intentia! Universul va aranja ca toate lucrurile dorite sa se aranjeze spre Binele Tau Suprem! E de ajuns sa crezi si sa permiti oportunitatilor sa intre in viata ta!

Centrum Lumen te poate calauzi si iti poate asigura suport in calea ta catre noul TU prin intermediul terapeutilor sai si al tehnicilor ori terapiilor puse la dispozitie atat la cabinet cat si la distanta ori la domiciliu.

Autor: George Florin Militaru – Certified ThetaHealer®

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *