Simbolul AUM

         Multi dintre noi am auzit mantra “ Om Mani Padre Hum “ sau variante ale ei. Aceasta este o mantra foarte puternica care contine in ea energia de vibratie inalta, alb stralucitoare a simbolului AUM ( OM ).

AUM  ( OM ) este reprezentarea  unitara a Universului, unde “A “ este Creator Mama si Tata, “U” este creatia si “M” este expansiunea creatiei in timp si spatiu.

AUM ( OM ) este unul dintre simbolurile maestru ale sistemulului Karuna Reiki. Cuvantul “ karuna “ in sanscrita inseamna iubire neconditionata si compasiune, fiind unul dintre sistemele de vindecare multidimensionala Reiki care foloseste energia  ingerilor, arhanghelilor si a Divinului Feminin ( Fecioara Maria ).

In terapie simbolul are efect de purificare si de vindecare, actionand asupra tuturor aspectele noastre : fizice, emotionale, mentale si spirituale. El ne ofera conexiunea cu  Divinitatea prin deschiderea chakrei coroana ;  curata, stabilizeaza si ofera integritate aurei noastre.

Ascultarea unei incantatii sau mantre care contine acest simbol sacru are puterea de a curata spatiul din jur.

Din punct de vedere angelic, acest simbol inalt vibrational ne conecteaza la ingerii puritatii si ingerii armoniei.

Ingerii puritatii  ne ajuta sa decoperim puterea din interiorul nostru. Ei ne incurajeaza sa ne eliberam de conflictele noastre zilnice, fie ca sunt exterioare sau interioare. Fac asta prin transformarea modul nostru de a ne raporta la situatii si persoane, constientizand ca toti suntem unul/una cu Divinitatea si ca totul este asa cum trebuie sa fie, la momentul si locul potrivit, conform Planului Divin. Tot ei sunt cei care deschid Calea Iubirii lui Dumnezeu Atoatecreator in viata noastra.

Ingerii Armoniei ne aduc binecuvantarile lor in toate aspectele vietii.

La nivel fizic ei sunt cei care ne ajuta sa traim in armonie cu mediul inconjurator  si sa acceptam legatura noastra cu Mama Pamant, care ne sustine si ne hraneste cu darurile ei. Ne ajuta sa fim constienti/te ca distrugand natura, ne distrugem pe noi.

Daca ne referim la aspectul emotional, armonia inseamna sa te accepti asa cum esti, sa devii constient/a de emotiile si sentimentele tale, vindecand prin acceptare, iertare si compasiune experientele dureroase ale trecutului, pentru ca stii ca ele sunt lectiile tale de viata ce te-au ajutat sa fii cel/cea de azi.

Traind in armonie cu noi insine, cu cei din jurul nostru si cu Mama Pamant ne vom conecta si alinia mult mai usor la energia creatoare a lui Dumnezeu si la Planul Lui Divin, manifestand astfel Divinul din noi prin fiecare gand, vorba si fapta.

 

Autor – Cristina Ana Maria Militaru

Maestru Karuna Reiki certificat de catre The International Center for Reiki Training

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *