SUNTETI PERFECTI

De cand ma stiu iubesc oamnenii si imi place sa fiu in preajma lor. Daca pot, ii ajut chiar si numai cu un zambet , cu o imbratisare calda, cu o vorba care sa le mangaie sufletul sau doar ascultand povestile lor. Nu este bucurie mai mare decat sa aduci un crampei de fericire in viata unui om, mai ales ca este atat de usor sa faci asta.

In ultimii 10 ani am lucrat in administratia publica locala, un loc unde am invatat foarte multe despre mine si oameni, fiecare dintre acestia mi-au fost pe rand profesori sau elevi si le multumesc mereu pentru asta.

Despre una dintre lectiile invatate acolo, am sa va impartasesc acum.

Unii dintre cei care au participat la evenimentele mele este posibil sa o stiti, dar chiar si asa nu strica sa v-o reamintiti…daca sunteti aici, inseamna ca aveti nevoie de ea acum.

Anul trecut, cam pe vremea asta eram la Biroul Relatii cu Clientii. A venit randul unui domn intre doua varste, o sa-i spun dl. X. De cum s-a apropiat de birou i-am simtit nesiguranta si frica de a nu fi gresit ceva … daca am uitat sa fac vreo o copie?  … daca am completat gresit formularul? … daca nu rezolv azi ,ce ma fac ? … sa am grija sa nu ma balbai!

Dupa ce ne-am salutat politicos, muscandu-si buzele nervos mi-a inmanat documentele. Zambind  i-am luat actele pentru a le verifica. Avea totul pentru a-si rezolva problema pe loc.

Privindu-l in ochi, i-am zambit larg si i-am spus : “ Sunteti perfect! “

In acel moment, timpul s-a oprit in loc, colegele mele, ceilalti oameni care asteptau politicos la rand, forfota din jur nu mai existau. Cu lacrimi in ochi, muscandu-si buzele in continuare si framantandu-si mainile mi-a spus : “ Domnisoara, nimeni nu mi-a mai spus asta niciodata si sunt om la 60 si ceva de ani. “

“ Nu-i nimic, v-am spus-o eu acum. Niciodata nu este prea tarziu! Gata, aici ati terminat! La revedere!” Dl. X  a zambit si a plecat multumindu-mi. Si eu i-am multumit. Cat de usor si simplu a fost totul. A fost nevoie doar de doua cuvinte si pe moment,  frica s-a transformat in zambet.

Asa ca dragii mei, cand va este frica, va simtiti tristi, suparati, dezamagiti , abandonati sau poate doar nu va este bine, nu ramaneti blocati/e in aceasta stare, aduceti-va aminte de cine sunteti, de scanteia voastra divina si intregul vostru potential divin!

Amintiti-va ca SUNTETI PERFECTI, creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu Atoatecreator!

 

Iubire si lumina, pace si echilibru, binecuvantari divine tuturor !

Cu drag,

Cristina Ana Maria Militaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *