Terapia cu ingeri si starea perfecta de sanatate

Starea de sanatate este o zestre cu care venim pe lume fiecare dintre noi. Avem patru corpuri : fizic (trupul), emotional (emotiile), mental (gandurile / mintea) si spiritual (sufletul). Ele sunt interconectate, astfel incat orice dezechilibru duce la  aparitia unui conflict cu noi si cu ceilalti, la blocaje emotionale si in cele din urma la boala. Acolo unde incepe dizarmonia lor se termina starea noastra de sanatate.

Cand mintea sufera, pentru ca nu intelege ceva , pentru ca este suprasolicitata sau insuficient folosita, pentru ca se afla in conflict cu inima sau din alte motive, sufera in egala masura si sufletul si trupul.

Cand inima plange pentru ca a fost ranita, pentru ca a fost dezamagita si se simte insingurata sau din alte motive, sufera in egala masura si trupul si mintea.

Cand trupul este bolnav fiindca este neingrijit, a fost agresat, a fost intoxicat sau din alte motive sufera in egala masura si mintea si sufletul.

Orice boala este o binecuvantare, pentru ca ne forteaza sa ne indreptam atentia catre noi si catre scanteia divina din noi.  Ea este un semnal de alarma care ne atentioneaza ca trebuie sa ne schimbam, ca asa nu se mai poate.

Odata ce alegem sa ne recastigam starea perfecta de sanatate incepe procesul vindecarii. Desi ne dorim cu ardoare acest lucru, uneori ne este frica sa facem acele schimbarile benefice pentru atingerea starii de sanatate optime cum ar fi: sa invatam sa ne iubim mai mult pe noi (asta nu inseamna ca suntem egoisti, ci doar ca avem grija de templul sufletului, adica de trupul nostru, sa fim atenti la emotiile, sentimentele si gandurile noastre, sa ne hranim sufletul cu lucruri minunate, s.a.m.d.); sa ne iertam pe noi si pe ceilalti; sa intelegem ca nimic nu este intamplator si totul se petrece cu voia noastra, iar daca simtim suferinta fizica / emotionala  intr-un moment al vietii asta inseamna ca noi am ales sa experimentam acest lucru.

Ne temem sa iesim din zona noastra de confort si sa ne schimbam, ne este frica ca procesul de recastigare a starii de sanatate este mai lung si mai dureros decat boala in sine.

Si aici intervine terapia cu ingeri, care este una dintre terapiile eficiente, rapide, placute si nu in ultimul rand fara durere.  Ingerii sunt fiinte pure de lumina divina. Ei poarta mesajele intre Dumnezeu si copiii Lui, fiind o punte intre Creator si creatiile sale. Ingerii ne iubesc neconditionat pe toti, vad doar esenta noastra dumnezeiasca, concetrandu-se asupra potentialului nostru divin si nu asupra defectelor, lipsurilor sau greselilor. Deci, ei nu judeca, ci doar ne aduc iubirea in viata noastra.

Terapia cu ingeri inseamna ascultarea si transmiterea mesajelor de la ingeri pe care le primesc intuitiv, prin channeling.  Este o combinatie de clarvedere, clarauzire, citirea cu seturile de carduri oracol cu ingeri pentru a primi mesajul cel mai potrivit pentru tine la momentul respectiv si meditatia ghidata.

Odata ce am identificat impreuna blocajul / blocajele emotional/e, prin meditatie ghidata cerem ingerilor si arhanghelilor  sa dizolve cu gratie si usurinta, spre binele tau suprem, cu voie divina tot ceea ce te impiedica sa traiesti viata  pe care o meriti.

 

Autor – Cristina Ana-Maria Militaru

Practician Terapia cu Ingeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *