Terapia cu ingeri

Terapia cu ingeri

Terapia cu ingeri este una dintre terapiile eficiente, rapide, placute si nu in ultimul rand fara durere. Ingerii sunt fiinte pure de lumina divina. Ei poarta mesajele intre Dumnezeu si copiii Lui, fiind o punte intre Creator si creatiile sale, adica intre Dumnezeu si noi. Ingerii ne iubesc neconditionat pe toti, vad doar esenta noastra Dumnezeiasca, concetrandu-se asupra potentialului nostru divin si nu asupra defectelor, lipsurilor sau greselilor. Deci, ei nu judeca, ci doar ne aduc iubirea in viata noastra.

Dumnezeu i-a daruit omului libertatea de a face propriile alegeri,  i-a daruit liberul arbitru.

Chiar daca Dumnezeu si ingerii stiu exact ce anume ai nevoie , ei iti respecta liberul arbitru si intervin numai cu permisiunea ta,  numai atunci cand le ceri ajutorul.

Fiind fiinte nemarginite ei ne pot ajuta pe fiecare in acelasi timp.Ei au timp, energie si resurse nelimitate si este datoria lor sfanta de a ne ajuta sa traim o viata implinita. Pentru ei nimic nu este prea “mic” sau prea “mare“. Putem sa cerem ajutoru acestor minunate fiinte ori de cate ori dorim, fara sa ne fie teama ca ii obosim. Lor le place cand sunt chemati.

Terapia cu ingeri inseamna ascultarea si transmiterea mesajelor de la ingeri pe care le primesc intuitiv, prin channeling.  Este o combinatie de clarvedere, clarauzire, citirea cu seturile de carduri oracol cu ingeri pentru a primi mesajul cel mai potrivit pentru tine la momentul respectiv si meditatie ghidata.

Odata ce am identificat impreuna blocajul sau blocajele care te impiedica sa traiesti viata pe care o meriti, prin meditatie ghidata cerem ingerilor si arhanghelilor  sa le dizolve cu gratie si usurinta, spre binele tau suprem, cu voie divina.

Prin urmare, daca nu poti inca  sa te bucuri de viata din tot sufletul si ai nevoie de ajutor privind sanatatea, dragostea, familia, jobul, misiunea personala sau orice alt domeniu, te astept cu drag la o sedinta de terapie cu ingeri.

Cristina Ana Maria Militaru – Terapeut holistic, Maestru Reiki

Programeaza-te acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *