In fiecare zi alergam dupa timp. Timp pentru noi dimineata, timp pentru a ajunge la intalnirea de la prima ora cu clientii ori cu seful, timp pentru a ne atinge obiectivele zilnice, lunare ori anuale cat mai bine la munca, timp pentru familie, timp pentru odihna daca mai incape, timp pentru orice nevoie.  Am atins indicatorii la serviciu; dar ne gasim timp sa ne bucuram de asta, sau trecem la urmatorii din lista? Parca timpul se comprima pe zi ce trece si nu ne mai ajunge sa facem tot ceeea ce ne propunem. Si depunem toate eforturile pentru a ne prioritiza toate activitatile astfel incat sa maximizam utilizarea timpului. Dar cu cat ne concentram mai mult pe realizarea cat mai multor lucruri cu atat uitam sa ne bucuram de fiece secunda si fiecare minut pe care il petrecem. Timpul este doar una din componentele starii de fapt ale vietii noastre pe Pamant. Doar noi il partajam si-l utilizam in mod secvential dupa legile fizicii cunoscute si experimentate; pentru plante ori animale el are curgerea lui neechivoca.

Timpul ne conduce si ne dicteaza actiunile pe care le facem  sau noi alegem si decidem ce sa facem cu timpul nostru?

Pentru unele persoane, timpul inseamna bani, pentru altii relaxare sau distractie, invatare sau a sta langa persoana sau persoanele iubite cat mai mult. Pentru tine ce inseamna? Si ce vrei sa faci in el? Ce-ti doresti cel mai mult? Aloca-ti o perioada de timp mai mare pentru ceea ce-ti bucura sufletul, ce te umple de fericire, ce ti-ar naste amintiri memorabile!

Gandeste-te cum poti folosi timpul in folosul tau? Ti-ai gasit scopul in viata? Cat de bine folosesti timpul pentru a-l atinge? Fiecare minut si fiece secunda te aduc mai aproape de telurile tale sau te indeparteaza de ele? Stii cum sa te folosesti de timp in mod eficient si cu cine sa ti-l petreci? Puterea e in mainile tale, la fel ca deciziile si alegerile in viata. Responsabilitatea este doar a ta! Cat de mult timp va mai trece pana sa faci ceea ce-ti doresti, ceea ce inima-ti sopteste sa faci si incotro sa-ti indrepti pasii?

Ce faci azi diferit de ieri sau de orice zi din saptamana sau luna trecuta? Esti prins in aceeasi rutina zilnica? Faci ce-ti place sau ce “trebuie”? Cine-ti dicteaza ce trebuie sa faci? Alege sa faci si ceea ce-i place sufletului tau si cu cat amani asta, cu atat amani placerea de a te bucura de ceea ce vrei in adancul tau sa faci! Timpul e doar o curgere continua de la trecut catre viitor. Cu cat te lasi mai mult ancorat in trecut, cu atat mai repede iti va trece prezentul prin fata ochilor. Cu cat vei visa mai mult la viitor fara a face vreo actiune in prezent, cu atat implinirile la care visezi vor fi tot mai indepartate. Timpul nu e decat una din multele legi cunoscute, este si va ramane la indemana si latitudinea fiecaruia sa se folosesca cat mai bine de el.

DA-TI VOIE SA TE BUCURI DE TIMPUL TAU!

Autor – George Florin Militaru
Thetahealer® Certificat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *