De-a lungul vietii noastre, ne confruntam cu persoane, relatii sau situatii ce ne impacteaza in mod negativ, ne ranesc scrijelind urme adanci in sufletul nostru si pe care cu greu le putem da uitarii. Poate fi vorba despre unul dintre parintii nostri sau amandoi, pot fi fratii sau surorile noastre, poate fi partenerul/a de viata ori de afaceri, poate fi un/o prieten/a apropiat/a. Indiferent cine este autorul moral, ele ne tin pe loc si ne impiedica sa ne bucuram plenar de viata. Avem nevoie sa ne eliberam de toate aceste efecte, sa iertam persoanele care au condus la aceste rani pentru a putea merge mai departe.
Dar ce este iertarea si cu ce ne ajuta ea ?
Iertarea ne face sa incetam sa mai aratam cu degetul spre altii si evenimentele din jurul nostru, ca si cand ele ar fi cauza nefericirii noastre si sa ne indreptam atentia spre noi, spre propriile ganduri si emotii.
Altfel spus, acest minunat instrument de vindecare ne indeamna sa ne intoarcem catre noi, sa iesim din rolul de victima si sa ne reconectam la puterea nostra interioara, la potentialul nostru divin pentru a fi ceea ce suntem cu adevarat, adica iubire din iubire, lumina din lumina.
Insa cum facem asta ? De ce este nevoie sa ne iertam pe noi si pe ceilalti ? De ce, desi vrem sa ne iertam, nu reusim ? Ce ne impiedica sa facem acest lucru ? Cum ne pot ajuta ingerii si arhanghelii in acest proces ?
Iata cateva intrebari pe care le vom parcurge impreuna, sambata 28 iulie, incepand cu orele 10.00 in cadrul acestui seminar la care te astept cu drag sa participi.
In plus:
* vom afla despre treptele iertarii ;
* vom cunoaste etapele procesului de iertare ;
* vom invata despre diferite modalitati de a folosi acest minunat instrument de vindecare (afirmatia, decretul de iertare, scrisoarea de iertare catre o persoana plecata Acasa, scrisoarea catre o persoana cu care nu mai suntem in relatii bune, rugaciune pentru iertarea copiilor, rugaciune pentru iertarea parintilor, rugaciune pentru iertarea celui care a abuzat, rugaciune pentru iertarea  unei situatii, metoda hooponopono, iertarea cu ajutorul apei );
* printr-o meditatie ghidata cu ajutorul arhanghelilor Jeremiel si Zadkiel vom ierta si vindeca acel aspect sau acea persoana/relatie/situatie din viata noastra pe care suntem pregatiti/e sa o
eliberam ;
* fiecare participant/a va primi un mesaj personalizat din partea arhanghelului Rafael.

Contributia ta pentru acest eveniment este de 77 de lei .
Te astept cu bucurie sa te inscrii la nr. de telefon : 0743.022.191 sau la adresa  de email  :  militarucristinaanamaria@yahoo.ro.
Sunt doar 13 locuri.
Rezerva-ti acum locul tau achitand in contul Asociatiei Centrum Lumen
RO64RNCB0304152620860001 intreaga suma.
Evenimentul se va desfasura in zona Militari, locatia exacta va fi comunicata celor inscrisi.

Facilitator Cristina Ana Maria Militaru
* Practicant al Terapiei cu ingeri
* Practicant al Terapiei cu zane certificat de catre Doreen Virtue
* Maestru Karuna Reiki certificat de catre The International Center for Reiki Training
* Maestru Money Reiki, Animal Reiki
* Preoteasa in Ordinul lui Melchizedek
* Preoteasa in Ordinul Sacru a lui Isus.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *