Sunt vulnerabil/a si ma asum !

A fi vulnerabil nu inseamna ca esti slab, dimpotriva….inseamna ca esti suficient de puternic/a sa renunti la toate mastile care te impiedica sa te arati lumii in toata splendoarea ta, asa cum esti tu cu adevarat, inseamna sa te asumi!
Inseamna sa devii constient/a ca esti creatia perfecta a lui Dumnezeu, ca esti creat/a dupa chipul si asemanarea Lui. Dumnezeu este iubire neconditionata, iar noi ca si copiii Lui suntem esente divine de iubire.
Iubirea neconditionata este tot ce poate fi mai pur, mai curat, mai adevarat si mai minunat.
Si atunci de ce ne este rusine de noi ? De ce nu ne acceptam asa cum suntem – perfecti/te si esente divine de iubire – si simtim nevoia sa ne punem cat mai multe masti ? De ce ne ascundem dupa ele ?  De ce ne este frica ?
Prin frica si rusine ne vorbeste egoul. Noi  nu suntem ego. Suntem esente divine de iubire. Ati uitat ?
Ne punem atat de multe masti incat  uitam cine suntem. Uitam de noi si cat de minunati/te suntem. Ne pierdem pe noi in caruselul vietii.
Si atunci apare un sentiment sfasietor de dor, o apasare care nu ne da pace, simtim un gol imens pe care nimeni si nimic nu il poate umple, orbecaim in intuneric cautand acel ceva pana cand regasim lumina propriei noastre esente divine de iubire si ne reconectam la ea,  la divinitatea din noi.
Fiti vulnerabili si asumati-va cine sunteti !
Iesiti pe rampa vietii si impartasiti lumina din voi !
Fiti cine ati venit sa fiti aici si acum !
Fiti iubire in tot si toate si iubirea va inflori in viata voastra !

Iubire si lumina, pace si armonie, binecuvantari divine voua tuturor, esente divine de iubire,
Cu drag,
Cristina Ana Maria Militaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *