Despre Suflet

Despre suflet

Sufletul nostru a luat fiinta ca o scanteie de Lumina si Iubire Divina. Am aparut din Dumnezeul Atoatecreator, care cuprinde Dumnezeul Tatal si Mama. Am putea spune, ca suntem uniunea dintre aspectul de Tata si cel de Mama ale Dumnezeului Atoatecreator. Daca va este de ajutor, imaginati-va doua Lumini Marete De Iubire Divina Infinita Si Neconditionata unindu-se si fuzionand pentru a crea miliarde de fiinte de lumina.

Sufletul nostru a luat nastere cu mult timp in urma, acum milioane de ani   sau chiar sute de milioane de ani exprimati in timp terestru. Am calatorit si inca mai calatorim prin intregul Univers, intrupandu-ne in diferite taramuri, dimensiuni si locuri pentru a putea creste.

Multi ne intrebam de unde venim, pentru ca ne simtim straini pe aceasta planeta si vrem sa stim unde este adevarata noastra lumea natala. Chiar daca exista multe locuri in Univers pe care le putem numi «Acasa», unul singur este cu adevarat domiciliul nostru si acela este scanteia divina, acea parte din noi care nu ne-a parasit si nu ne va parasi niciodata.

Sufletul nostru este scanteia individualizata a Dumnezeului Atoatecreator sau esenta Sinelui care exista in fiecare. El este si perfect si imperfect. Ca si suflet, noi ne  dorim sa invatam si sa experimentam totul fara sa avem vreo preferinta, in timp ce egoul nostru este cel care judeca totul in bine sau rau, corect sau gresit, etc.

De exemplu, sa presupunem ca intr-o viata am dorit sa stim cum este sa ii asuprim pe altii si ne-am intrupat intr-o familie bogata care are un dispret pentru oamenii obisnuiti, simpli si saraci. Apoi, am dorit sa experimentam polaritatea opusa si atunci ne-am intrupat intr-o familie dominata de saracie, durere si multa suferinta. Este dorinta sufletului nostru de a vedea lucrurile dintr-o perspectiva completa, echilibrandu-ne astfel karma.

Sufletul nu face diferenta intre un comportament corect sau gresit, dar pe masura ce evolueaza, el va cauta in mod natural acele experiente de viata prin care sa cultive atributele divine ale luminii iubirii care este, sa il exprime pe Dumnezeul Atoatecreator, cum ar fi iubirea, compasiunea si serviciul in slujba altora, care vibreaza la un nivel mai inalt decat frica, judecarea si vinovatia. Un mod foarte simplu de a stabili cat de mult a evoluat sufletul nostru de-a lungul calatoriei este sa observam exprimarea iubirii si compasiunii in propria viata.

Ca si copii ai lui Dumnezeu, crestem si invatam sa devenim independenti, dar in acelasi timp ne amintim Cine Suntem Cu Adevarat si ne dorim sa fuzionam din nou cu Dumnezeul Atoatecreator, ne este dor si vrem «Acasa». Dar acest lucru ar fi cam greu. Copiii nu pot intra iar in pantecul mamei divine dupa ce cresc. Si atunci, pe masura ce evoluam, dezvoltam capacitatile si atributele Dumnezeului Atoatecreator manifestandu-L. Insa, pentru a deveni extensii ale Dumnezeului Atoatecreator este obligatoriu sa transcendem dincolo de egou, acea parte din noi care crede in separarea fata de Dumnezeul Atoatecreator. Altfel, condusi de egou, noi vom crede ca suntem doar o persoana fizica separata si izolata  si nu O Singura Fiinta  cu Dumnezeul Atoatecreator si intreaga Lui creatie, asa cum suntem de fapt.

 

De folos sa va fie !

Din respect pentru munca depusa si pentru voi insiva, va rog sa precizati sursa, atunci cand cu bucurie impartasiti cu ceilalti. Binecuvantari divine tuturor! Cu iubire si recunostinta, va multumesc!

Din iubire si cu iubire,

Cristina Ana Maria Militaruterapeut holistic, maestru Reiki

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *