Am incredere in MINE! – EU POT!

Am incredere in MINE! - EU POT!

“Nu esti in stare de nimic” – vorbe spuse la suparare de cei dragi sau cei din jur in anumite imprejurari in functie de bagajul fiecaruia de experiente traite , acumuland astfel convingeri subconstiente care mai devreme sau mai tarziu ajung sa te blocheze in situatii in care ai vrea sa iei hotarari de bun augur pentru viata sau cariera ta, cand ai vrea sa-ti schimbi jobul, sa reusesti la examene, concursuri, sa pornesti o afacere pe cont propriu ori sa iei decizii importante in viata personala si nu-ti dai seama ce anume te impiedica sa-ti iei viata in propriile maini asa cum iti doresti.

Culegem si sadim adanc in subconstient, inca de cand abia facem primii pasi in viata, convingeri si programe de genul:

“Nu pune mana …”

“Nu ai voie sa ….:

“Esti prea mic ca sa ….”

Multe din ele ne sunt de ajutor in crestere si dezvoltare pana la o anumita varsta, dar dupa ce nu ne mai folosesc ele raman ancorate in subconstient. Le folosim poate la randul nostru transmitandu-le mai departe copiilor nostri sau ne pun bete in roate mai ales daca sunt accentuate de altele asemenea, intr-un alt mediu si alt context::

“Nu esti indeajuns de pregatit ca sa ….”

“Esti mai de folos in pozitia in care esti”

“Sunt altii mai buni”

“Nu ai putea sa …”

 

Vino sa descoperim care sunt convingerile care te blocheaza pe tine in a duce o viata mai buna si sa le schimbam cu Thetahealing®

Am incredere in MINE! - EU POT!

Tehnica de terapie Thetahealing® este un proces de meditatie care conduce la o vindecare profunda atat fizica, psihologica cat si spirituala prin folosirea undelor cerebrale theta, stare in care se  poate realiza conexiunea mentala a Eului superior cu Creatorul a tot ceea ce exista, cu Divinitatea pentru a cere, manifesta si vizualiza schimbarile dorite obtinute prin energia si puterea Creatorului. Aceasta tehnica este in acelasi timp si un proces de cunoastere de sine, de descoperire a convingerilor sau sentimentelor care stau in calea bunastarii, fericirii si evolutiei spirituale ale fiecaruia.

Eliminarea convingerilor negative si schimbarea lor intr-unele pozitive ajuta la imbunatatirea comportamentul fizic, mental si spiritual, realizandu-se vindecari fizice, schimbari de programe negative, eliminarea dependentelor, manifestarea abundentei, cresterea increderii in sine, imbunatatirea relatiilor etc.

Programul “Am incredere in mine”  este disponibil tuturor, indiferent de varsta sau sex,

Te astept cu drag sa te programezi la nr. de telefon : 0770.845.300 sau pe email : george@centrumlumen.ro pentru terapie individuala Thetahealing®  fie la cabinetul din Bucuresti (Militari), fie prin conectare la distanta si daca doresti chiar la birou sau acasa.

Contributia acestui serviciu o poti gasi aici.

George Florin Militaru – Practician Certificat Thetahealing®

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Te poti programa si folosind formularul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *