Cum sa manifesti abundenta in 2018

La inceput de an deschidem o noua agenda cu 365 de pagini albe si tot atatea oportunitati de a manifesta bunastarea in viata noastra si de a atrage abundenta si prosperitatea in noul an, 2018.
Te invitam alaturi de noi sa iti setezi intentiile pentru 2018.
Abundenta este starea noastra spirituală naturala. Daca Univesul este abundenta,  toti fiind parti ale acestuia si avand acces la resursele lui nelimitate, atunci de ce nu suntem toti fericiti ? Ce ne impiedica sa traim viata dorita ?
Vino sa descoperi noi modalitati de a aduce abundenta si prosperitatea in viata ta.
Vei afla despre ingerii abundentei, cum te pot ajuta ei sa te racordezi la fluxul abundentei si ce mesaje au pentru tine . Vei afla despre ThetaHealing® si cum te poate ajuta sa iti deblochezi programele si sa iti schimbi convingerile legate de abundenta .
Te vei bucura de o meditatie ghidata pentru manifestarea intentiei de fi implinit/a in anul 2018.
Iata doar cateva motive sa petrecem impreuna o seara minunata, joi 11.01.2018,  zi propice pentru a spune Da abundentei si a permite Universului sa deschida portile acesteia in viata ta, incepand cu orele 18.30 la Yucca Center.
Numarul de locuri este limitat. Rezerva-ti acum locul tau la nr. de telefon 0770.845.300 sau prin email la adresa: contact@centrumlumen.ro .
Donatia minima pentru participare este de 44 de lei si include la alegere un ceai, o cafea sau o ciocolata calda.
Daca vrei sa participi, dar nu ai cu cine lasa copilul, Yucca Center iti pune la dispozitie un loc de joaca unde distractia este la ea acasa, totul sub atenta supraveghere plus o clatita sau pancakes delicioase. Contributia ta pentru acest serviciu este de 40 de lei.
La sfarsitul seminarului se va organiza o tombola la care poti castiga :
* 1 sedinta de ThetaHealing® ;

* 1 sedinta de Terapie cu Ingeri ;
* 1 citire cu cardurile oracol cu ingeri ;
* 1 sedinta de Karuna Reiki ;
* 1 sedinta de Money Reiki.
Va asteptam cu inima deschisa !
DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *