SLABESC USOR – La indemana tuturor

SLABESC USOR

 

Nu reusesti sa scapi de kilogramele nedorite? Decide-te acum sa urmezi programul “SLABESC USOR”!

Vrei sa arati bine in pielea ta? Vrei sa te pregatesti de pe acum pentru sezonul estival? Sau vrei doar sa te bucuri de sanatate?!

Nu lasa grijile sa te copleseasca! Ingrijeste-te de corpul tau in mod sanatos!

Te-ai saturat sa incerci diferite metode de slabit: diete, programe la sala etc. care sa nu-ti aduca satisfactia de a izbuti sa scapi de kilogramele in exces?

Sta in puterea ta sa realizezi ceea ce-ti doresti!

“Sunt gras/a”

“Ma ingras fara motiv”

“Nu pot sa slabesc”

“E greu sa slabesc”

Iti suna cunoscut? Sunt doar cateva dintre convingerile inscrise in subconstient care te impiedica sa reusesti sa beneficiezi de rezultatele dorite in lupta cu kilogramele in exces.

Inscrie-te acum in programul “Slabesc Usor” unde vom descoperi impreuna si schimba acele convingeri care te blocheaza pe tine, cu ajutorul tehnicii Thetahealing®!

Tehnica de terapie Thetahealing® este un proces de meditatie care conduce la o vindecare profunda atat fizica, psihologica cat si spirituala prin folosirea undelor cerebrale theta, stare in care se  poate realiza conexiunea mentala a Eului superior cu Creatorul a tot ceea ce exista, cu Divinitatea pentru a cere, manifesta si vizualiza schimbarile dorite obtinute prin energia si puterea Creatorului. Aceasta tehnica este in acelasi timp si un proces de cunoastere de sine, de descoperire a convingerilor sau sentimentelor care stau in calea bunastarii, fericirii si evolutiei spirituale ale fiecaruia.

Eliminarea convingerilor negative si schimbarea lor intr-unele pozitive ajuta la imbunatatirea comportamentul fizic, mental si spiritual, realizandu-se vindecari fizice, schimbari de programe negative, eliminarea dependentelor, manifestarea abundentei, cresterea increderii in sine, imbunatatirea relatiilor etc.

Programul “Slabesc Usor”  este disponibil tuturor, indiferent de varsta sau sex. Minorii au nevoie sa fie insotiti de catre unul dintre parinti pentru consimtirea inceperii acestui program.

Durata medie a unei sedinte este de 45-50 minute.

Te astept cu drag sa te programezi la nr. de telefon : 0770.845.300 sau pe email : george@centrumlumen.ro .

Contributia acestui serviciu o poti gasi aici.

George Florin Militaru – Terapeut Certificat Thetahealing®

Afla mai multe despre Thetahealing® aici

DE LA SUFLET LA SUFLET, DIN INIMA!

Nu reusesti sa ajungi la cabinetul pus la dispozitie de Centrum Lumen? Poti solicita sa urmezi programul direct la domiciliu! Poti de asemenea opta pentru o consultatie la distanta! Tu decizi!

Si ca sa facem lucrurile si mai usoare, te poti programa la acest program folosind formularul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *